Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Προωθούν το Ισλάμ στα Σχολεία

"Να φέρετε πληροφορίες για τα τζαμιά
ή να επισκεφτείτε ένα τζαμί, αν υπάρχει στον τόπο σας"
Της Ελένης Παπαδοπούλου,
Εκπαιδευτικού/Υπεύθυνης Νεολαίας Θεσσαλονίκης


Ο Ελληνικός λαός κατάφερε να επιβιώσει χιλιάδες χρόνια κρατώντας τις παραδόσεις και τις αξίες του. Τις ίδιες αξίες που τον έκαναν να στέκεται υπερήφανος στο κέντρο του Κόσμου και να μεταδίδει το Φως του σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Φαίνεται, όμως, πως σε κάποιους φαντάζει πιο ελκυστικό το σκοτάδι, γι’ αυτό και βάλθηκαν να μας το φέρουν κι εδώ.

Κατά την γνώμη όλων αυτών, όποιος δεν θέλει το σκοτάδι στην χώρα του, είναι ρατσιστής και ξενοφοβικός. Υπάρχουν χίλιες-δυο ταμπελίτσες να του κολλήσουν κι η μόνη απάντηση σε κάθε λογικό του επιχείρημα θα είναι: «αυτό που λες είναι φασιστικό». Το να κατατάσσεις ό,τι δεν σου αρέσει σε μια απεχθή κατηγορία είναι, άλλωστε, μέρος της προσπάθειας επικράτησης της θέσης σου. Το αν αυτή η θέση είναι δίκαιη ή άδικη, ορθή ή εσφαλμένη, λογική ή παράλογη, δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί να αντιβαίνει ακόμη και τους νόμους της Φύσης, όμως πρέπει να περάσει, αφού είσαι τόσο «δημοκράτης» ώστε να απορρίπτεις την βούληση του κοινωνικού συνόλου στο οποίο εντάσσεσαι και να παρακινείσαι μόνο από τον εγωισμό σου.


Το ότι εντός των εκπαιδευτικών θεσμών και ιδρυμάτων λαμβάνει χώρα η δυναμικότερη πολυπολιτισμική και «αντιρατσιστική» προπαγάνδα, το ξέρουμε από καιρό. Είναι γνωστό. Έτσι κατάφεραν να διαβρώσουν τις νέες γενιές και να τις καταστήσουν είτε αδιάφορες ως προς το μέλλον και την εξέλιξη/ανάπτυξη του Έθνους είτε «πολυπολιτισμικά σκεπτόμενες», δηλαδή εθνομηδενιστικές. Για δεκαετίες η προπαγάνδα αυτή ροκάνιζε ύπουλα, αθόρυβα, τα θεμέλια της εθνικής συνειδήσεως. Πλέον όμως, βλέποντας αυτά που έσπειρε ν’ αποφέρουν καρπούς, αποφασίζει να πετάξει την μάσκα και να δείξει το πρόσωπό της απροκάλυπτα.

Με θράσος σήμερα παρακινεί τα παιδιά μας στα σχολεία να προσεγγίσουν το Ισλάμ, να το γνωρίσουν. Στόχος τους βέβαια δεν είναι άλλος, από το να δεχτούν και να χωνέψουν οι νέες γενιές ευκολότερα τον πολιτισμό που φέρουν οι όγκοι ισλαμιστών, που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας. Χωρίς αντίσταση θα είναι πολύ πιο εύκολη η νέα άλωση του Ελληνισμού.

Μέσω της εκπαιδευτικής δραστηριότητας το Σύστημα έχει στα χέρια του το μέλλον αυτού του τόπου και του λαού μας. Καλώ, λοιπόν, όσους εναπομείναντες συναδέλφους εκπαιδευτικούς με εθνική συνείδηση, να ακολουθήσουν την ίδια στρατηγική μ’ εκείνη των εθνομηδενιστών, να δώσουν δηλαδή βαρύτητα στην μόρφωση (μορφώνω = δίνω μορφή/σχήμα) των παιδιών κι όχι τόσο στην κατάρτιση/εκπαίδευση. Καλώ ακόμη κι όλους τους γονείς να σκύψουν πάνω από τα παιδιά τους και να αποτελέσουν αντίσταση στην βίαιη πλύση εγκεφάλου, που εκείνα υφίστανται από το κρατικό έκτρωμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου