Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΣΣΑΛΙΑ: «Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική καταγωγή μας» (Βίντεο)




Μάθημα Ελληνικότητας έδωσαν οι οπαδοί της Ολυμπίκ Μαρσέιγ (Ολυμπιακός Μασσαλίας), πιστοί στην Ελληνική τους καταγωγή όπως δηλώνουν, αντέταξαν μία τεράστια ανθρώπινη Ελληνική σημαία, κόντρα στην τουρκική Φενέρμπαχτσε στο «Βελοντρόμ» στον αγώνα του Europa League, την περασμένη εβδομάδα.
Οι Μαρσεγιέζοι στην συνέχεια σήκωσαν σημαία του PKK γεγονός που εξαγρίωσε τους Τούρκους εκδρομείς με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Επεισόδια με σαφή πολιτική χροιά.


«Εμείς δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας» (σε αντίθεση φυσικά με την Ελληνική θολοκουλτούρα - αριστερά) έλεγε σύνθημα που ήταν γραμμένο σε ένα τεράστιο πανό με την Ελληνική σημαία στο κέντρο, το οποίο αναρτήθηκε υπό μορφήν σπόντας προς τους Τούρκους και στο τελευταίο παιχνίδι  της Μαρσέιγ, κόντρα στην Λιλ. Η δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού αλλά και η Ελληνική καταγωγή ακόμα συναρπάζει.

Η πόλη της Μασσαλίας δημιουργήθηκε το 600 π.χ. από Φωκαείς της Μικράς Ασίας και μέχρι την μικρασιατική καταστροφή διατηρούσε άρρηκτους δεσμούς με την γενέτηρά της...

NE RENIONS PAS L'ORIGINE DE NOTRE VILLE !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου