Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

"Ευρώπη- Ρωσία: Αλληλεγγύη" στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε χθές η εκδήλωση με θέμα: "Ευρώπη- Ρωσία: Αλληλεγγύη" στα γραφεία της κεντρικής  διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου, Σποράδων 38 στην Κυψέλη. Στην εκδήλωση που αναφέρεται στην σχέση με τη Ρωσία και την γεωπολιτική υπόσταση και τον προσανατολισμό της Ευρώπης, θα εστιάσουμε επίσης στην ελληνική υπόθεση.

Η εκδήλωση που περιλάμβανε ομιλίες και συζητήσεις πραγματοποιήθεικε την ίδια μέρα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις, από κινήματα που εκπροσωπούν στις χώρες τους τον εθνικισμό. Έτσι, στη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, την Μαδρίτη, την Βαρκελώνη, θα κινητοποιηθεί η Ευρώπη, που στις μέρες μας έχει λάβει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τις προσδοκίες των Ευρωπαϊκών λαών.

Την Ευρώπη των εθνών που θα σταθεί απέναντι στην γραφειοκρατία των πολυεθνικών και του παρασιτικού κεφαλαίου, την Ευρώπη των εθνών της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού, αυτή την Ευρώπη επιχειρούμε να αφυπνίσουμε.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος εκδότης της εφημερίδος Ελεύθερος Κόσμος, ο Γιώργος Παρασκευόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστας.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν παλιοί και νέοι συναγωνιστές Εθνικιστές καθώς και φίλοι προσκείμενοι στο Εθνικό Μέτωπο.

Μετά τις ομιλίες επακολούθησε συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος.
Παρακολουθείστε  το βίντεο από την εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου