Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ


Η απειλή έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια, με αφετηρία κατά πολλούς τον Νοέμβριο του 1973, άλλα το κακό όσο περνάει ο καιρός και οι εντολές των σκοτεινών εκείνων κέντρων που θέλουν να πλήξουν την Ελλάδα πληθαίνουν, εντείνεται. 

Η Αθήνα πυρπολείται, λεηλατείται βάναυσα, σύμβολα ιερά της ιστορικής μνήμης όπως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, με ό,τι αυτό περικλείει για την Ελληνική Πολεμική Αρετή, Τιμή και Υπερηφάνεια, βεβηλώνονται, οι σκοποί με εντολή ανωτέρων εγκαταλείπουν τις θέσεις τους αντί να βάλουν κατά των αντεθνικώς δρώντων ως ορίζουν οι στρατιωτικοί κανονισμοί και ενώ ο κατ’ όνομα και κατ’ επίφαση πρωθυπουργός όχι μόνο επιφυλάσσει την ουσιαστική ατιμωρησία στους εγκληματούντες παρακρατικούς, αλλά με απύθμενο θράσος επιχειρεί να κάνει ιδεολογικό αντιπερισπασμό και αρνούμενος να αποδώσει  την άσκηση μαζικής τρομοκρατίας στην αναρχοαριστερά μίλησε περί «φασιστικών πρακτικών», ωσάν να ήταν φασίστες και όχι αναρχοαριστεροί αυτοί που καίνε την Αθήνα, ωσάν και η πρακτική ασκήσεως βίας να είναι ιδιοκτησία και αποκλειστικότητα του φασισμού, πρακτική την οποία οι υμνητές της κομμούνας και των λαιμητόμων, οι λάτρεις του Σταλινισμού και της μαρξιστικής τρομοκρατίας φαίνεται δήθεν να μην την γνωρίζουν καθόλου…!!!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τις ξένες μυστικές υπηρεσίες που οργανώνουν, με την ανοχή των εγχωρίων πραιτοριανών τους, τα έκτροπα. Αφ’ ενός εξαπολύουν  τις ορδές των τραμπουκοαλητών να ποδοπατήσουν κάθε εναπομείναντα θεσμό, διασφαλίζοντας τους την ατιμωρησία, αφ’ εταίρου αναθέτουν στους υποτακτικούς τους πολιτικάντηδες να εξυβρίζουν τον θανάσιμο εχθρό τους, ομιλώντας παραπλανητικά για φασισμό εκεί όπου ολοφάνερα σημειώνονται κρούσματα παρακρατικής  αναρχίας. Έτσι καθιστούν τον όρο φασισμός από εννοιολογικής απόψεως συνώνυμο με ό,τι απεχθέστερη πράξη μηδενισμού και βίας. Αστυνομικοί παράγοντες την ίδια ώρα καταγγέλλουν την πολιτική και φυσική ηγεσία τους ότι τους παρεμποδίζει  να προβούν στην δραστική αντιμετώπιση του φαινομένου. Την Αστυνομία λοιπόν την εμποδίζουν οι πολιτικάντηδες να δώσει τέλος στον κοινωνικό και πολιτικό αυτό εκβιασμό. 


Γιατί όμως αυτοί? Μα γιατί απλά παίρνουν εντολές από τα μεγάλα αφεντικά του τόπου, που είναι οι πιστωτές του Ελλαδικού κράτους, δηλαδή οι σιωνιστικές τράπεζες και τα πολυεθνικά διευθυντήρια. 

Αν κάποιος τολμήσει να διαταράξει την ιδιόρρυθμη προστασία την οποία απολαμβάνουν οι τραμπούκοι της αναρχοαριστεράς, αμέσως τα Μ.Μ.Ε θα στραφούν καταιγιστικά εναντίον του. Σκεφτείτε σε ποιόν πραγματικά ανήκουν τα Μ.Μ.Ε και λόγο έχει να προστατεύει ταραξίες, αποκαλώντας τους με εξωραϊστικό τρόπο «νεαρούς»  και επιρρίπτοντας κάθε ευθύνη στην Αστυνομία και θα συνδέσετε αμέσως τα κομμάτια του αντεθνικού σχεδίου που αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται σε βάρος της δημόσιας γαλήνης, της εθνικής ασφαλείας  και τις κοινωνικής σταθερότητας, δυναμιτίζοντας το μέλλον μας.

Μεγάλο βαθμό ενοχής έχει ωστόσο και η Αστυνομία η οποία αν και καθυβρίζεται, προσβάλλεται, προπηλακίζεται (θυμηθείτε τις επιθέσεις στα Αστυνομικά τμήματα  Εξαρχείων, Μιχαήλ Βόδα αλλά και κατά μεμονωμένων Αστυνομικών), αρνείται να πράξει τα αυτονόητα που είναι η συντριβή των αναρχικών εκδηλώσεων και την σύλληψη των ενόχων, αλλά εμμένει να εκτελεί ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ περί…αυτοσυγκράτησης, εντολές που δίνονται από τους κλαρούχους - φερέφωνα του κατεστημένου και συνεπάγονται κατά τρόπο παράνομο και προκλητικό ανοχή των καταστροφέων του τόπου. Άραγε θα συνιστούσαν την ίδια «αυτοσυγκράτηση» στα αστυνομικά όργανα εάν κινδύνευαν με εμπρησμό οι πολυτελείς επαύλεις τους, εάν κινδύνευε η ζωή των ιδίων και των οικογενειών τους, εάν οι κουκουλοφόροι απειλούσαν την περιουσία των πολιτικάντηδων ή μεγιστάνων της δημόσιας εν γένει ζωής; Μάλλον όχι…ενώ η δημόσια περιουσία αλλά και η ιδιωτική, ο μόχθος των μικρομεσαίων εμπόρων και επιχειρηματιών, ας καταστρέφεται, η δημόσια τάξη ας διασαλεύεται, η εικόνα της χώρας ας στιγματίζεται…


Είναι προφανές ότι τα έκτροπα συντελούνται βάσει οργανωμένου και διαρκώς κλιμακούμενου σχεδίου. Και μιας και αναφερόμαστε σε ενορχηστρωμένα - κατευθυνόμενα έκτροπα, ας θυμηθούμε ότι ο γαλλικός Μάης του 1968 δεν ήταν καθόλου αθώος, άλλα υποκινούμενος όπως και το εγχώριο Πολυτεχνείο του 1973, είναι εύκολα αντιληπτό από ποιους κύκλους εκπορεύεται αυτό το συνεχιζόμενο όργιο της βίας  που μαστίζει την Αθήνα αλλά κυρίως γιατί οι ταραξίες παραμένουν ασύλληπτοι και επανέρχονται κάθε φορά δριμύτεροι. Ας σταματήσει η τραγοκωμωδία, είναι ώρα να πέσουν οι παρακρατικές μάσκες και να αποκαθηλωθούν οι πρακτορικοί μανδύες. Την αναρχοβία την συντηρεί, εκτρέφει, εξωθεί και υποθάλπει η εξουσία. Οι παρακρατικοί  επιβάλλουν με τη στάση τους έναν ιδιότυπο καθεστώς ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας. Πυρπολώντας εμπορικά καταστήματα, παραδίδοντας στις φλόγες τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, καίγοντας βιβλιοπωλεία που διακινούν μη αρεστές στους πάτρωνες τους ιδέες, επιτιθέμενοι με μολότοφ και ρόπαλα κατά εκδηλώσεων που αποκαλύπτουν την αλήθεια, καταλαμβάνοντας σχολές,  λεηλατώντας  καταστήματα υπό την γενική απάθεια και ανοχή,  είναι ευνόητο ποιος και γιατί ανέχεται και συντηρεί αυτά τα φαινόμενα.

Αναμφίβολα ο χώρος των έκνομων ενεργειών θα αποτελέσει το πεδίο της στρατολογήσεως από όπου θα προκύψει η νέα γενιά τρομοκρατών. Ήδη ο υπουργός δημοσίας τάξεως μίλησε για αντάρτικο πόλεων. Χθες οι αναρχικοί έφτασαν στο προαύλιο της Βουλής ασχημονώντας επί ιερού μνημείου. Αύριο αν τους δοθούν εντολές θα καταλύσουν υπό τις ευλογίες του καθεστώτος την ίδια την Ελλάδα…!



Η επίθεση που επιφύλαξαν οι παρακρατικοί αναρχικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, ο αφοπλισμός του αστυνομικού - φρουρού του Προέδρου του Αρείου Πάγου, η δολοφονία Χριστούγεννα του φρουρού της οικίας του Άγγλου Πρέσβη, καθώς και όσες ενέργειες μεσολάβησαν μεταξύ αυτών των γεγονότων και όσες επακολουθήσουν, φυσικά η Μαρφίν και άλλα πολλά αποτελούν απτά γεγονότα περί του ότι οι αναρχοδιεθνιστές, εξωθημένοι και αποθρασυμένοι απόλυτα από την κάλυψη που τους παρέχουν πολιτικά κέντρα αλλά και η ανοχή της κομματικής ηγεσίας της Αστυνομίας, επιζητούν θεαματικά γεγονότα που θα έχουν ως συνέπεια κάποιο νεκρό, γεγονός που θα τους επιτρέψει να εντείνουν την προπαγανδιστική - διαβρωτική τακτική τους κατά τρόπο αφόρητο. Οι αναρχικοί αποτελούν τον ημιπαράνομο κρίκο μεταξύ κουλτουριάρηδων πανεπιστημιακών και 17Ν. , εντεταλμένοι από την εξουσία να διαλύσουν οτιδήποτε το εθνικό. 

Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως στην εφημ. «Καθημερινή» (6-5-07) ότι «απορεί που η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να συλλάβει κάποιον από αυτούς που εκτοξεύουν μολότοφ αν και τους καταγράφουν οι κάμερες», όταν είναι γνωστό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις καθηλώνονται και ακινητοποιούνται ( και εδώ έγκειται η ευθύνη των αστυνομικών που υπακούουν παράνομες εντολές ) με εντολές άνωθεν, επαφίεται στην κρίση - νοημοσύνη των αναγνωστών…!!!


Αριστόβουλος ο Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου