Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Εθνική Παραγωγή - Κατάργηση Συνθήκης Σένγκεν - Απέλαση Λαθρομεταναστών



Του Γεωργίου Κατσουράκη
Γ.Γ. της Νεολαίας του Εθνικού Μετώπου
και μέλος του πολιτικού γραφείου



Η Ελλάδα σήμερα διέρχεται μια κρίση που ουδέποτε είχε βιώσει τουλάχιστον στο σύγχρονο παρελθόν της. Όλοι σχεδόν οι Έλληνες πλέον κατάλαβαν την προδοσία και κακοδιαχείρηση των κυβερνήσεων Πασόκ και Ν.δ. τα οποία καταρρέουν, σύντομα θα καταλάβουν και τον ανθελληνικό ρόλο της φλύαρης αριστεράς, εάν καταφέρει να γίνει κυβέρνηση. Οι λύσεις που προτείνουν, λόγω των γνωστών αγκυλώσεων δεν μπορούν να είναι ρεαλιστικές και να μας βγάλουν από την κρίση. Ποιά θα μπορούσαν να είναι τα μέτρα τα οποία θα άλλαζαν όμως τελείως την εικόνα της Ελληνικής οικονομίας;


Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να διαγνώσουμε το πρόβλημα.
Αυτή την στιγμή έχουμε συρρίκνωση του ΑΕΠ τα τελευταία 2-3 χρόνια από 4% έως 6%. Το οποίο σημαίνει με απλά λόγια ότι φεύγουν από την χώρα μας συνολικά κάθε χρόνο περίπου το 4% με 6% όλων των ευρώ-χρημάτων που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Αυτό συμβαίνει γιατί σαν χώρα γενικά "εξάγουμε" πολύ περισσότερα ευρώ από όσα "εισάγουμε". Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά γίνεται εδώ και δύο δεκαετίες περίπου, απλά μέχρι πριν μερικά χρόνια μας δάνειζαν οι τράπεζες και η Ε.Ε. πολλά δις ευρώ και έτσι όχι απλά ισοσκελίζαμε την χασούρα αλλά φαινόταν να έχουμε και υπερβολική ανάπτυξη 4% με 5%. Το πιο τραγικό είναι ότι όλα αυτά τα δανεικά δεν πήγαν σε παραγωγικές επενδύσεις αλλά σε λαμόγιες ,κομματικά ρουσφέτια και δημόσια έργα κατασκευασμένα από ξένες εταιρίες. Ας είναι καλά η Ν.δ. και το Πασόκ.

Τώρα με δεδομένο ότι μένουμε εντός ευρώ, θα πρέπει η χώρα μας να είναι ανταγωνιστική με το παγκόσμιο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια πως θα πρέπει να φροντίσουμε σαν χώρα να έρχονται με κάθε κόστος περισσότερα ευρώ μέσα από όσα φεύγουν έξω. Ύστερα να γίνεται σωστή αναδιανομή στα κοινωνικά στρώματα.

Πρώτη προσπάθεια θα πρέπει να είναι η αύξηση  της Ελληνικής παραγωγής και να περιορίσουμε την κατανάλωση ξένων προϊόντων στα απολύτως απαραίτητα και σε αυτά που αδυνατούμε να κατασκευάσουμε εδώ. Μόνο να σκεφτούμε την κατανάλωση κρέατος, γεωργικών και γαλακτοκομικών προϊόντων από καθαρά Έλληνες παραγωγούς δημιουργούνται αυτόματα 500.000 θέσεις εργασίας με ετήσιο εισόδημα 15.000 ευρώ ανά εργαζόμενο. Πηγαίνετε σε ένα πολυκατάστημα τροφίμων και δείτε πόσα άλλα ακόμα θα μπορούσαν να παράγονται από Έλληνες παραγωγούς και θα καταλάβετε γιατί έχουμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα 1.500.000 άνεργους. Βασικό είναι να περιοριστούν οι μεσάζοντες.

Μετά Ελληνικός Τουρισμός και συνθήκη Σένγκεν δεν μπορούν να πηγαίνουν μαζί. Η χώρα μας παρόλο που ανήκει στο ορθόδοξο τόξο αδυνατεί να τραβήξει ένα μεγάλο αριθμό ευκατάστατων τουριστών από την πρώην Σοβιετική Ένωση που υπολογίζεται πάνω από ένα 1.000.000. Αν τώρα προσθέσουμε την Κίνα και τις χώρες της ανατολικής Ασίας, τις αραβικές χώρες μαζί με την αναπτυσσόμενη Ινδία αλλά και την λατινική Αμερική, θα δούμε ότι πολύ απλά θα μπορούσαμε να έχουμε άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον θέσεις εργασίας από τον εισερχόμενο τουρισμό αυτών των χωρών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε φύγει ακόμα τρέχοντας από αυτή την τόσο ζημιογόνο για εμάς συνθήκη-συμφωνία και να δωθούν κίνητρα για αποκλειστικά Ελληνικά προιόντα σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις. ( Μόνο οι Σέρβοι που απέχουν από τις βόρειες παραλίες και πόλεις μας από 2 έως 6 ώρες οδικός πχ. Βελιγράδι και δεν έρχονται λόγο Σένγκεν είναι πάνω από 1.000.000 ).

Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών με εξαίρεση όσον πραγματικά μας είναι χρήσιμοι και μετά από συγκεκριμένα κριτήρια, διακρατικές συμφωνίες και με πολιτικά οφέλη ( π.χ. δεν είναι δυνατόν να δουλεύουν στην Ελλάδα πάνω από 1.000.000 Αλβανοί και η κυβέρνηση της Αλβανίας να μιλάει για τσαμουρία και εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της χώρας μας ή να αναγνωρίζει μια χώρα τα σκόπια σαν Μακεδονία κτλ. ). Με την απέλαση των λαθροεποίκων, από το λαθρεμπόριο έως το παιδί που κάνει διανομές φαγητού, σερβιτόροι κτλ. προκύπτουν φορολογικά έσοδα και θέσεις εργασίας διαφόρων ειδών για όλους τους Έλληνες όσες περίπου είναι και η ανεργία σήμερα, δηλαδή πάνω από 1.000.000.  Επιπλέον γλιτώνουμε εξαγωγή ευρώ από όλα τα εμβάσματα πολλών δις ευρώ που πάνε στις χώρες τους. ( Δεν μιλάμε για εγκληματικότητα, ασθένειες κτλ. ). Όπως καταλαβαίνετε η λαθρομετανάστευση είναι το πρώτο και βασικό εργαλείο να καταπιέσεις ένα λαό και να τον οδηγήσεις στην εξαθλίωση. Δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιος ο Μάρξ έλεγε ότι έτσι μόνο μπορεί να κρατάει ένα κράτος την εργατική του τάξη πάντα σκλαβωμένη. Καλά η Αριστερά και ο Σύριζα-Δημάρ σήμερα δεν ξέρουν τίποτα από Μάρξ;

Τέλος αν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, τη ποντοπόρο ναυτιλία μας, το νοικοκύρεμα του δημοσίου τομέα και την καταπολέμιση της διαφθοράς των πολιτικών, τις νέες τεχνολογίες και τις ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα μόνο φτωχή χώρα δεν θα μπορούσε να είναι. Η Αργεντινή σήμερα έχει φτάσει σε ποσοστό ανάπτυξης 12% εφαρμόζοντας πιστά όλα τα παραπάνω.

Συμπέρασμα το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρά εθνική πολιτική με κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Αυτή την πολιτική μόνο οι Έλληνες εθνικιστές ξέρουν, μπορούν αλλά και θέλουν να την κάνουν.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου