Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΟΧΙ στη διαγραφή του χρέους αποφάσισε...


ΌΧΙ στην εθνικοποίηση των τραπεζών (καλώς τα παιδιά), ΝΑΙ στη ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ - με ποιούς; τη Μέρκελ και το Σόιμπλε; - για τη μερική διαγραφή του δημοσίου χρέους...!!! Καλώς ήρθατε στη χώρα των αριστερών "αντιμνημονιακών" απατεώνων. Πιο αναλυτικά...
Κουβελάκης: Αναγκαίες οι μονομερείς ενέργειες...
Τσακαλώτος: Δεν μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί

Το σώμα των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απορρίψει την τροπολογία της αριστερής πλατφόρμας για μονομερείς ενέργειες και διαγραφή του χρέους.

Ωστόσο, η αριστερή πλατφόρμα κατέγραψε σημαντική παρουσία κατά την ψηφοφορία, μετά την κατάθεση στο συνέδριο της τροπολογίας.

Κατά τη διαδικασία, τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο κ. Στάθης Κουβελάκης, ο οποίος υποστήριξε τη συγκεκριμένη πρόταση και ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, που ζήτησε να απορριφθεί.

Ειδικότερα, ο κ. Κουβελάκης υποστηρίζοντας την τροπολογία είπε πως είναι αναγκαίες οι μονομερείς ενέργειες, η στάση πληρωμών και η συνολική διαγραφή του χρέους, εφόσον οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές δεν αποδώσουν, όταν θα τις αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσακαλώτος αντίθετα υποστήριξε πως το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν θα λύσει η διαγραφή του χρέους, αλλά η αλλαγή του οικονομικού μοντέλου. 

Επίσης, πρότεινε το χρέος να το πληρώσουν οι πλούσιοι και κατέληξε λέγοντας πως «δεν μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί». Τελικά, η τροπολογία δεν πέρασε όμως εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος αριθμός των συνέδρων που μειοψήφησαν.


Συμπέρασμα: Τσίπρας ίσον Σαμαράς.
Η σύγχρονη πολιτική αριστερή απάτη, επάγγελμα "αντιμνημόνιο", βρίσκει την πλήρη έκφρασή της στον Σύριζα. Μένουμε στο ευρώ, διαπραγματευόμαστε το χρέος, δεν εθνικοποιούμε τις τράπεζες...!!! Πάνε ολοταχώς για συγκυβέρνηση τα δύο τελευταία κάστρα της συμμορίας της μεταπολίτευσης.



ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου