Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΟΚ - Αντετοκούμπο, της γνωστής οικογενείας των Αντετοκούμπηδων

Ο "Έλληνας" Αντετοκούμπο με την οικογένειά του και τον δοσίλογο πρωθυπουργό. 
Από αριστερά στην φωτογραφία διακρίνουμε τον Αντωνάκη Σαμαρά τον προσκυνημένο, τον star του NBA και φυσικά πάμπλουτο πλέον και "Έλληνα" Αντετοκούμπο, την μαμά Αντετοκούμπο με τα καθαρά Ελληνικά χαρακτηριστικά και τον ηγέτη των Αντετοκούμπηδων, μπαμπά Αντετοκούμπο, της γνωστής οικογένειας των Αντετοκούμπηδων. 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΟΚ αναφορικά με όσα ειπώθηκαν γύρω από την Ελληνικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζοντας τα συναισθήματα όλου του κόσμου του μπάσκετ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ με τον πιο έντονο τρόπο τις απαράδεκτες – ρατσιστικές δηλώσεις που στρέφονται ενάντια του Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης είναι Έλληνας όχι μόνο τυπικά, με την αναγνώριση του από την πολιτεία του δικαιώματος να αποκτήσει Ελληνική Υπηκοότητα, αλλά και ουσιαστικά. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από οποιονδήποτε διότι o Γιάννης διατηρούσε και διατηρεί ζωντανή την συνείδηση του ότι είναι και ουσιαστικά Έλληνας Πολίτης λαμβάνοντας τα αγαθά της Ελληνικής Παιδείας και της Ελληνικής Ιστορίας με τη φοίτηση του σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Εκπαίδευσης».

Μάλιστα...!!! Η Ελληνική υπηκοότητα κάποτε δίνονταν σε φιλέλληνες που έδωσαν την ζωή και το αίμα τους για την Ελλάδα και όχι γιατί ήξερα να παίζουν καλό μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να πάψει να είναι Νιγηριανός υπήκοος κάποιος που είναι καλός αθλητής και με το ζόρι να γίνει Έλληνας χωρίς να έχει κανέναν από τους δύο γονείς του Έλληνες, και οι οποίοι όχι απλά δεν ανήκουν στην Ελληνική φυλή αλλά ούτε καν στη Λευκή ομοεθνία.

Επίσης επειδή γίνεται σκόπιμα πολλές φορές μπέρδεμα της υπηκοότητας με την ιθαγένεια, να διευκρινίσουμε πως η ιθαγένεια αποτελεί φυσική κατάσταση όπως μαρτυρά η ίδια η λέξη και αφορά το γένος το οποίο δεν αλλάζει με κανένα πολιτικάντικο τρόπο.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μπασκετική καριέρα του Αντετοκούμπο , κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή αλλά...
α. Σε καμιά περίπτωση δεν τον δεχόμαστε σαν Έλληνα αλλά σαν ένα "συμπαθέστατο" ξένο υπήκοο..
β. Αποτελεί το 0.1% των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας καθώς η μεγάλη πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα και με τα στατιστικά, όχι δεν θα κάνει καριέρα στο μπάσκετ και συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων ευρώ αλλά...συμμορίες, λαθρεμπόριο, εγκλήματα κ.ο.κ.
γ. Αφού απελάσουμε το 99.9 % των λαθρομεταναστών τότε μιλάμε για το υπόλοιπο 0,1%
δ. Για να δώσουμε Ελληνική υπηκοότητα σε λαθρομετανάστη εμείς, θα πρέπει να έχει χύσει το αίμα του για την Ελλάδα και όχι να παίζει καλό μπάσκετ.

Τέλος επαναλαμβάνουμε συχνά την λέξη Αντετοκούμπο, έτσι για να την μαθαίνουμε. Μήν ξεχνάμε πως ανήκει στη Ελληνική οικογένεια...πλέον ( κατά Α.Σαμαρά και Ε.Ο.Κ. ). Αποφασίσαμε λοιπόν να αλλάξουμε τα μούφα παλιά Ελληνικά μας επίθετα, που κουβαλάμε εδώ και αιώνες, και να τα κάνουμε στο πιό σύγχρονο "Ελληνικό"... Αντετοκουμπογκάς, ή και ποιο απλά...Αντετοκουμπώσεισκαλαθασουγλυστρισεικαιεφεξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου