Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Παρανοϊκές, εξωπραγματικές, επικίνδυνες, διεθνιστικές, ανθελληνικές θέσεις του Σύριζα



Παρανοϊκές, εξωπραγματικές αλλά και επικίνδυνες, διεθνιστικές, ανθελληνικές θέσεις του Σύριζα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους. Ας διαβάσουμε μερικές για να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται...

1) Κατάργηση της ιδιωτικής παιδείας, υγείας και ασφάλισης...!!!! ( Καλό ακούγεται αλλά μόνο 500.000 νέοι άνεργοι δηλαδή για αρχή...!!! Δεν θα ήταν προτιμότερο ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, υγείας, ασφάλισης πρώτα και μετά άσε τους ιδιώτες να αναλάβουν ότι περισσεύει; )

2) Αναστολή, μέχρι να ξαναμπεί η οικονομία σε ανάπτυξη, κάθε δαπάνης για τον Στρατό...!!!!! (Δηλαδή ελάτε Τούρκοι, Μογγόλοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί κ.λπ...!!!)

3) Νέο πολίτευμα η εργατική, σοσιαλιστική δημοκρατία...!!! (Που νομίζετε ότι ζείτε ρε ξεχασμένα απολιθώματα του παρελθόντος; Στη Β. Κορέα; Θα αλλάξετε το πολίτευμα; Οκ...εκλογές θα γίνουν για την αλλαγή; ή δεν έχει σημασία...; Δανεικά που θα βρείτε για να το στηρίξετε; από την Κούβα;)

4) Οι εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα ...!!! (Τι τον περάσατε το στρατό ρε πανάσχετοι; Συνδικαλιστικό μαγαζάκι;)

5) Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να κοινωνικοποιήσει τις μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις και να επιβάλει το κρατικό μονοπώλιο στο εξωτερικό εμπόριο...!!!! (Ποιές είναι οι μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις; Δεν τις κλείσατε όλες ρε σούργελα;)

6) Η αρχή της νέας «εξωτερικής» πολιτικής της χώρας πρέπει να είναι η αντίληψη ότι ο πιο πιστός σύμμαχος της "επαναστατικής" Ελλάδας είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι παγκόσμια, ανεξάρτητα από χώρα και φυλή. (Δηλαδή εργαζόμενοι όλου του κόσμου - περίπου 5-6 δις άνθρωποι - θα είναι οι σύμμαχοι μας...θα συνάψουμε με κάθε έναν από αυτούς συμφωνίες;...τώρα αν οι κυβερνήσεις τους δεν συμφωνούν πως θα γίνει αυτό είναι άλλη ιστορία...η μαλάκυνση του εγκεφάλου σας ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο)

7) Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και διώξιμο των αμερικάνικων βάσεων από τη χώρα. (Οκ και ο Ανδρέας τα έλεγε αυτά...και μετά ξυπνήσατε μουσάτα αρχινούμερα, αλήθεια ποιόν κοροιδεύετε;).

8) Η επαναστατική, σοσιαλιστική κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει τον αστικό κρατικό μηχανισμό και να επανιδρύσει τη νέα εξουσία των εργαζόμενων. (Καλό ακούγεται και αυτό αλλά ο Σύριζα ζητάει ουσιαστικά την κατάργηση δηλαδή της αστικής δημοκρατίας; και το δημοκρατικό τόξο τι θα κάνει; θα περάσει η εξουσία...λέμε τώρα...στους εργάτες; Μα καλά μας περνάνε εντελώς για ηλίθιους...όλες οι κομμουνιστικές χώρες τα ίδια έλεγαν στους λαούς τους και μετά είδαμε ποιός είχε την εξουσία...!!!!!)

9) Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες !!!!!!! (Είστε πολύ μεγάλα νούμερα όλοι σας...!!!!!)

Πολλές άλλες τέτοιες ουρανοκατέβατες...επαναστατικές ιστορίες μπορείτε να βρείτε γραμμένες στην ιστοσελίδα του Σύριζα και να γελάσετε με την ησυχία σας...!!!


Δ.Ν.Τσίπρας...ο νέος Παπανδρέου - Σαμαράς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου