Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Υπό διάλυση το κόμμα τερατούργημα

Επίθεση χωρίς προηγούμενο του Νταβρή στην Ραχήλ Μακρή

Μία επίθεση χωρίς προηγούμενο εξαπέλυσε ο Γιώργος Νταβρής εναντίον της Ραχήλ Μακρή μέσα από το Twitter. Ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ έγραψε συγκεκριμένα:
 Η εισήγηση στηρίζεται σε μελέτη ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΤΕΙ και περιλαμβάνει χιτώνιο με παραλλαγή ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ, ΜΙΝΙ φούστα, 12ποντες, δικοχο, και όπλο καλάμι.

Μπορεί να μην αναφέρει όνομα ωστόσο από τα συμφραζόμενα μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς ότι εννοεί την Κοζανίτισσα. Χθες ολοκληρώθηκε επί της αρχής, η συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης στην οποία εισηγήτρια από τους ΑΝΕΛ ήταν η Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής παράλληλα είχε προκαλέσει ολόκληρη συζήτηση για εκείνη τη μπλούζα με τους παπαγάλους ενώ πολλές φορές έχει συζητηθεί για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ο Γιώργος Νταβρής αναφέρεται και στο μορφωτικό επίπεδο της Ραχήλ Μακρή τονίζοντας ότι είναι από ΤΕΙ ενώ στο τέλος μιλάει και για καλάμι.


Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων η πρωτοφανής επίθεση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριολεκτικά «πάρει φωτιά» από τις αντιδράσεις στελεχών που ζητούν από τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο να διαγράψει τον βουλευτή ενώ κατακλύζονται από σχόλια όπως «ντροπή» και «αίσχος».

Το «παζλ» των αντιδράσεων συνθέτουν και τα σχόλια του Κυριάκου Τόμπρα που επιτίθεται μέσα από την προσωπική του σελίδα στον βουλευτή Αχαϊας ζητώντας την «άμεση απομάκρυνσή του από το Κίνημα πριν το διαλύσει εντελώς» όπως χαρακτηριστικά γράφει. Μια αγαπημένη οικογένεια δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου