Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Βουλή - Ο Κεδίκογλου παραδέχτηκε πως είναι εντολοδόχοι της τρόικας


Μήπως τελικά πρέπει να καεί, να καεί το.....

Άφωνη άφησε πριν από λίγο τη Βουλή ο "πράσινος" Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου ομολογώντας ότι νομοθετούμε κατ' απαίτηση της τρόικα. 

Ο κ. Κεδίκογλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής έπειτα από τις πιεστικές ερωτήσεις βουλευτών για το ζήτημα της κινητικότητας καθηγητών με διδακτορικά και μεταπτυχιακά και στον ναό της Ελληνικής "Δημοκρατίας" (Κλεπτοκρατίας) προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία είναι σίγουρο πως θα γραφτεί με μελανά χρώματα στα πρακτικά της Βουλής:

"Οφείλω μια διευκρίνηση. Η τροπολογία για τη διαθεσιμότητα μπήκε στο νομοσχέδιο κατ' απαίτηση της τρόικας" είπε ο κ. Κεδίκογλου προκαλώντας την αντίδραση του λαθρολάγνου - ανθέλληνα προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος είπε: "Το προεδρείο εκφράζει την έκπληξή του γι' αυτά που ακούει". Η υποκρισία δεν έχει όρια δηλαδή μιας και ο σύριζα με σούπερ κωλοτούμπα την ίδια πολιτική θα εφαρμόσει...

Κανένα ψήφο στους δοσίλογους και εντολοδόχους πολιτικάντηδες θα λέγαμε εμείς...Κάθε ψήφος ισοδυναμεί με πράξη προδοσίας κατά του έθνους μας κάτι το οποίο δεν διστάζουν να το λένε και οι ίδιοι δημόσια πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου