Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΙΣΧΟΣ - Γεμίσαμε Δημάρχους ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ στην Θράκης μας.


                                  
Έλληνες ξυπνάτε...Πως φαντάζεται το μέλλον της βορείου Ελλάδος η Τουρκία. Την Θεσσαλονίκη μας την παραχωρούν τουλάχιστον στα Σκόπια...τι καλοί που είναι...!


Είναι γνωστός ο αλυτρωτικός ρόλος που παίζουν οι σύλλογοι Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ιδρυθεί σε διάφορα μέρη, αλλά κυρίως στην Τουρκία, καθώς και η αδιαφορία των Ελληνικών κυβερνήσεων κεντροδεξιάς-αριστεράς. Στα εντευκτήρια τους υπάρχει κολλημένη η σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης, και υπό τον μανδύα της διεκδίκησης μειονοτικών δικαιωμάτων ουσιαστικά επιδιώκουν το αυτό με την Άγκυρα: ουσιαστική συνδιοίκηση στη Θράκη. Δηλαδή ναι μεν να ανήκει – προς το παρόν – στην Ελλάδα ΑΛΛΑ, πολλά πράγματα στη Θράκη δεν θα τα κάνεις, αν δεν ερωτάται πρώτα η Τουρκία. Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους αυτούς είναι και ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (παράρτημα Προύσας). Ο σύλλογος αυτός στις 4-7-2010 οργάνωσε στην περιοχή Γκιούντογου της Προύσας το πανηγύρι τους. Το μεγαλύτερο θράσος όμως είναι πως οι Χριστιανοί και Τουρκόσποροι επίσημοι και βουλευτές της Ελλάδος από την Θράκη που παραβρέθηκαν εκεί πήγαν με τις βουλευτικές τους Μερσεντές τις οποίες πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
Οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους – σε περίληψη - γράφουν:


Στις 4-7-2010 πραγματοποιήθηκε στό Γκιούντογου της Προύσσας το πανηγύρι των Δυτικοθρακιωτών. Οι Δυτικοθρακιώτες γέμισαν το χώρο, ερχόμενοι δωρεάν με λεωφορεία που έβαλε ο σύλλογος. Στις 11.00 άρχισαν τα παραδοσιακά τραγούδια , συνεχίστηκε το πρόγραμμα με επιδείξεις παραδοσιακών χορών της Ρούμελης και συνεχίστηκε με την Ομάδα Εμβατηρίων Προύσσας. Στις 12 ήρθε ο Αγάς του πανηγυριού Αχμέτ Οσμάνογλου. Μετά τον Αγά, ήρθαν ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ, οι βουλευτές Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν ( ΠΑΣΟΚ ) και Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη ( ΠΑΣΟΚ ), ο γενικός διευθυντής του IRCICΑ ( Κέντρο Έρευνας Ισλαμικού Πολιτισμού και Κουλτούρας ) Χαλίτ Ερέν, ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο βουλευτής Προύσσας Σεντάτ Κιζιλτζικλή, ο βουλευτής της πόλης Μους Σερατζετίν Καραγιαγίζ, ο βουλευτής Προύσσας Κεμάλ Ντεμιρέλ, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Νεολαίας και Αθλημάτων Μουσταφά Κοτζάτεπε, ο δήμαρχος της Νίλουφερ Μουσταφά Μποζμπέι, ο δήμαρχος Αρριανών Χαλίτ Μεχμέτ, ο δήμαρχος Τόπειρου ΣΤΕΛΙΟΣ  ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο δήμαρχος Κέχρου Αμπντουλκαντίρ Χαφίζ Χότζα, ο δήμαρχος Οργάνης Μεχμέτ Εμίνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Φιλλύρας Ιμπραίμ Σερίφ, ο αγάς του πανηγυριού του 1000 Τζαφέρογλου Μουχαρέμ, ο αγάς του πανηγυριού του Αλάντεπέ Τζεμίλ Αχμέτ, ο πρόεδρος του μειονοτικού εκπαιδευτικού και πολιτιστικού συλλόγου 1000 Αλή Πεντζάλ, ο πρόεδρος του παραρτήματος της Σομα του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δ.Θράκης Μουσταφά Μεστάν και μέλη του Δ. Σ.

Αφού οι καλεσμένοι έκατσαν με βάση το πρωτόκολλο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και παίχτηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου μας Χακάν Τσαβούσογλου. Ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας και τους σπόνσορες για την στήριξη που παρείχαν. Εξέφρασε την άποψη πως για όσο οι Δυτικοθρακιώτες συνεχίζουν να έχουν αυτήν την ομόνοια και ομοψυχία, δεν θα υπάρχει εμπόδιο μή ξεπεράσιμο, και είπε πως οι κατά καιρούς αδύναμες φωνές που χαλάνε την ενότητα και ομοψυχία μας δεν θα μπορέσουν να μας καταβάλλουν και πως η απάντηση σε αυτές τις φωνές είναι η σημερινή εκδήλωση.

Οι δύο βουλευτές μας λοιπόν και ο δήμαρχος Τοπείρου ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ αλλά και ο πρώην δήμαρχος Βιστωνίδας ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, παρέστησαν σε αυτό το πανηγύρι...
1. Υπό τα λάβαρα του Ατατούρκ και μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων.
2. Της σημαίας του συλλόγου, που – προφανώς εσκεμμένα – έχει τα χρώματα της σημαίας της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.
3. Οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρέλαβαν πλακέτες για την παρουσία τους εκεί και η πλακέτα αναφερόταν σε τουρκική μειονότητα.
Η Ανθελληνική κυβέρνηση και λοιπά αριστερά κόμματα ουδέποτε έβγαλαν καμία ανακοίνωση. Έχουν φυσικά άλλες προτεραιότητες όπως φαίνεται...καταλαβαίνετε μίζες κτλ.

Εμείς πιστεύουμε ότι όποιος από την μουσουλμανική μειονότητα δηλώνει δημόσια ότι είναι Τούρκος και όχι μουσουλμάνος Έλληνας το οποίο σημαίνει παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης να χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητος και να απελάσετε από την χώρα, καθώς δεν έχουμε καμιά υποχρέωση απέναντι σε Τούρκους μειονοτικούς αλλά μόνο σε μουσουλμάνους Έλληνες. Το ίδιο θα ισχύει και για οποιοδήποτε άλλον Έλληνα πολίτη χριστιανό ο οποίος δηλώνει δημόσια κάτι παρόμοιο.


Επειδή όμως πολλά είπαμε πάμε στο φωτορεπορτάζ...

                          

Λάβαρο με τον σφαγέα Ατατούρκ και Τουρκική σημαία συν Λάβαρο του συλλόγου με τα …γνωστά χρώματα.


                          

Ιδού και οι χριστιανοί ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ επίσημοι που παραβρέθηκαν: Χατζηευαγγέλου καιΤσολακίδης. Θαυμάστε τα μπουμπούκια μας και τι όμορφες φατσούλες που έχουν. Σε μια εθνική κυβέρνηση δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν βέβαια.



                                

Χριστιανοί και Τουρκόσποροι επίσημοι που παραβρέθηκαν: 1. Ο βουλευτής Ξάνθης ( ΠΑΣΟΚ ) Τσετίν Μάντατζη, 2. Ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζι ( καταγόμενος από τη Δ. Θράκη ) Μουσταφά Ντουντάρ, 3. Ο βουλευτής Ροδόπης ( ΠΑΣΟΚ ) Αχμέτ Χατζηοσμάν  και 4. Ο τέως δήμαρχος Βιστωνίδας Τσολακίδης.





Οι Ελληνικές ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Μερσεντές. Δεν πιστεύω να σας ενοχλεί που φορολογείστε για να πηγαίνουν οι βουλευτές μας σε τέτοιες εκδηλώσεις…! ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

                             

Τέλος στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον – κατά τα λεγόμενα του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε – διοικητή της Δυτικής Θράκης Χαλίτ  Ερέν να βραβεύει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη. Ο Ερέν κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι διευθυντής του ΙRCICA (Κέντρο έρευνας Ισλαμικού πολιτισμού και κουλτούρας). Οι υπηρεσίες του φορέα αυτου είναι στο Γιλντίζ (πρώην παλάτι σουλτάνου) στην Κωνσταντινούπολη. Τα λεφτά που διαχειρίζεται είναι πολλά. Το ΙRCICA υπάγεται στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου