Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Την ΓΛΩΣΣΑ των ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ στην Α, Β, και Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΨΗΦΙΣΕ η Ν.Δ.

     

Η "πατριωτική" δεξιά ( εδώ γελάμε ) έκανε αυτό που δεν είχαν κάνει οι Οθωμανοί επί τουρκοκρατίας. Υποχρεωτική εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας στο γυμνάσιο των Ελληνικών σχολείων. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως από τον υφυπουργό εθνικής παιδιάς και θρησκευμάτων Καλό Γεώργιο στις 20 Ιουνίου 2006. Εμείς την βρήκαμε ολόκληρη και σας την παρουσιάζουμε. Ήταν η εποχή που η χώρα μας ήταν ήδη σε τροχιά χρεοκοπίας αλλά κάνεις από τα μεγάλα κόμματα και την αριστερά δεν μας έλεγε τίποτα.

Διαβάστε προσεκτικά τι λέει και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ειδικά για τους ειδικούς σκοπούς αυτής της απόφασης στην δεύτερη στήλη και προσπαθήστε να μην φρικάρετε...!

Η Νέα Δημοκρατία 40 χρόνια τώρα έχει καπελώσει τον εθνικό χώρο και με τις διάφορες αποφάσεις της σαν κυβέρνηση έχει διαπράξει από τα μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να ξεπεράσει και τις κυβερνήσεις του Πασόκ σε αυτόν τον τομέα όπως και να ικανοποιήσει τις ανθελληνικές απαιτήσεις της αριστεράς.

Εμείς σαν Εθνικό Μέτωπο και Ελληνοκεντρικό εθνικό κίνημα θα θέλαμε να διδάσκονται στα σχολεία μας από την πρώτη δημοτικού τα αρχαία ελληνικά σαν βασικό μάθημα όπου έχουν να προσφέρουν τα μέγιστα στους μαθητές και όχι η γλώσσα των Μογγόλων Τούρκων όπου ακουστικά και μόνο σου προκαλεί εμετό.

Διαβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο όλη την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
http://www.pi-schools.gr/lessons/turkish/APS_turkish_gymn.pdf


Δεν ξεχνάμε φυσικά μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές και αντεθνικές αποφάσεις των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, "Η Κύπρος κείται μακράν". Μετά ακολούθησαν "Το όνομα της Μακεδονίας θα έχει ξεχαστεί σε 10 χρόνια", το "Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την πατρίδα μας για να έρθουν και να εγκατασταθούν" και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου