Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΞΕΦΤΙΛΕΣ - 'Αρχισε τις Κωλοτούμπες ο Πατριώτης Σαμαράς (βίντεο)




Ο παλαιοκομματισμός (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), ο αριστερο-κομμουνισμός (ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) και η κρίση του Ελληνικού λαού που επιμένει να τους εκλέγει αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση.
Μετά την απόφαση να καρατομήσουν την 23χρονη πρωταθλήτρια μας Βούλα Παπαχρήστου απλά και μόνο επειδή δήλωνε εθνικίστρια στο διαδίκτυο, την κωλοτούμπα και ακύρωση της προεκλογικής δέσμευσης του πατριωτικού Υπουργείου Αμύνης και ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α.Σαμαρά για αύξηση της στρατιωτικής θητείας από 9 σε 12 μήνες με την αστεία αιτιολογία ότι αρκετά προβλήματα έχει ο λαός για να υποστεί άλλους 3 μήνες στο στρατό, τις δηλώσεις δημάρχων που επέλεξε η ΝΔ σε ακριτικές περιοχές όπως θράκη-Αλεξανδρούπολη εθνικά επικίνδυνες περί αυτονομίας, την λύση στην ονομασία των Σκοπίων ως "Άνω Μακεδονία" από στόματος Κουβέλη και άλλα πολλά...έτσι φτάσαμε και στην πώληση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Έχουμε και λέμε λοιπόν περί αυτού..



Περίπατο φαίνεται πως πάει η προεκλογική δέσμευση του Α. Σαμαρά, περί στήριξης της Αγροτικής Τράπεζας! Στις 4 Μαΐου, σε ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, ο νυν πρωθυπουργός έκανε σαφή αναφορά στην Αγροτική Τράπεζα και τους αγρότες του Έβρου...
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε εκείνη την ημέρα στην ομιλία του "…θα λάβουμε ειδική μέριμνα για την Αγροτική Τράπεζα που έχει πρόβλημα. Δεν ξεχνάμε ότι η Αγροτική έχει υποθηκευμένο μεγάλο μέρος της αγροτικής γης κι αυτό δημιουργεί προβλήματα που έχουν κι εθνικές διαστάσεις. Η Αγροτική θα γίνει βιώσιμος τραπεζικός πυλώνας για τον Έλληνα αγρότη. Θα βοηθήσουμε ακόμα τη χρηματοδότηση των αγροτών. Ξέρουμε ότι τώρα ότι έχουν πρόβλημα να προμηθευτούν, λιπάσματα, καύσιμα και σπόρους...".


Ξεπουλούν την Αγροτική στους τούρκους;
Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Vatan επικαλείται το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα απόφαση του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, ότι η Αθήνα προτίθεται να πουλήσει την Αγροτική Τράπεζα.
Το δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για τράπεζα κελεπούρι και ομολογεί:
«Είχαμε ζηλέψει πολύ όταν το ελληνικό κεφάλαιο από το 2006 είχε αρχίσει να αγοράζει τράπεζες στην Τουρκία. Η Finansbank και η Tekfenbank αγοράστηκαν από την Ελλάδα».
Αναφέρεται επίσης, ότι ζητήθηκε και η Alternatifbank, αλλά δεν εγκρίθηκε η άδεια πώλησής της.
Τράπεζα κελεπούρι λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα κι όχι άδικα, μιας και στην Αγροτική Τράπεζα έχει υποθηκευτεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγροτικής γης.

Η εν λόγω τράπεζα δημιουργήθηκε πριν από 83 χρόνια με σκοπό την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά βαθμηδόν και κατα' ολίγον οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις την απαξίωσαν. Σκοπός των κυβερνήσεων αυτών ήταν το σημερινό "σημείο μηδέν", έτσι ώστε, να "δικαιολογείται" η πώλησή της. Αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο επικίνδυνη περίπτωση πώλησης τράπεζας και πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί.
Επίσης, γίνεται κατανοητό το πώς ακριβώς εννοούν οι κυβερνώντες την περιλάλητη "ανάπτυξη", όταν εξαιρούν την πρωτογενή παραγωγή και δίνουν την χαριστική βολή με την πώληση αυτής της τράπεζας.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δύο μήνες μετά τις εκλογές ακολουθούν την ίδια ταχτική που ακολουθούσαν πάντοτε αυτά τα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ κόμματα τα τελευταία 40 χρόνια. Δηλαδή γράφουμε το λαό στα παλαιά μας υποδήματα λέγοντας άλλα προεκλογικά και άλλα κάνουμε μετά. Η υπομονή μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και θα θέλαμε να κάνουμε την εξής ερώτηση...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ κ. ΣΑΜΑΡΑ;

                                                  Δείτε όλοι πόσο ξεφτίλες είναι. Πρώτος ο Σαμαράς

Ο πρώην κουμουνιστής Κουβέλης κολλητός του Τσαουσέσκου νυν δημοκρατικούλης και μέγας προδότης (έβγαλε και την Ρεπούση βουλευτή καθώς πραγματοποίησε με επιτυχία την ανθελληνική της αποστολή.)

                                           Και τώρα αφήσαμε αυτό τελευταίο για να γελάσουμε λιγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου