Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ το ΤΕΛΟΣ ενός "Κωλοτούμπα"

                                         
                                  
 
"Κάθε μέρα έρχονται στο τηλεπτώμα νέα άτομα και κάνουν εγγραφές" μας είπε ο τηλεπρόεδρος χτες κατά την διάρκεια της εκπομπής του ( ναι γελάστε, κάνει καλό στις δύσκολες εποχές που ζούμε ).
Έκανε όμως και βαρυσήμαντη δήλωση ότι « κάτι ακραία στοιχεία που είχαν απομείνει στο κόμμα τα ξεφορτωθήκαμε και αυτά »
Απέφυγε βέβαια να πει ποια είναι τα ακραία αυτά στοιχεία που ΔΕΝ τα ξεφορτώθηκε, απλά τον άδειασαν όταν πλέον πείσθηκαν και οι πλέον καλόπιστοι ότι ο Γ. Καρατζαφέρης και το τηλε-μαγαζί του το έφτιαξε για πάρτι του και για ιδιοτελείς σκοπούς.


Ποιοι είναι οι «ακραίοι» λοιπόν;
Σύσσωμη η ηγεσία της νεολαίας του ΛΑ(γ)ΟΣ ( ΝΕΟΣ ) που μέχρι εχθές τον στήριζαν ακόμη και στα τραγικά πολιτικά του λάθη και που ήταν το…διαμάντι του που σε αυτούς στήριζε το αύριο του κατακερματισμένου ΛΑΟΣ !! (δικά του λόγια )
"Έτσι είναι πρόεδρε…( δηλώνουν πρώην στελέχη του, αλλά αγνοί εθνικιστές) σε στηρίξαμε και σου συγχωρέσαμε σωρεία πολιτικών λαθών και επιλογών, λάθη που ποτέ δεν αναγνώρισες γιατί σου λείπει το μεγαλείο της αυτοκριτικής, κανείς όμως σοβαρός και ιδεολόγος αγωνιστής δεν πρόκειται πλέον να κουβαλήσει νερό στον μύλο των προσωπικών σου επιλογών και των αρχηγικών σου βιωμάτων."

                                            
                           Στην παραπάνω φώτο τα νέα πρόσωπα που θα στηρίξουν τον τηλε-πρόεδρο ίσως...!

Την ποιό ωραία απάντηση την έδωσε πάντως ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης μέλος του πολιτικού γραφείου του Εθνικού Μέτωπου εδώ και αρκετό καιρό, μέσω facebook:

"Τὸ ποιὸς ἀνέχθηκε ποιόν, μεγάλε πρόεδρε, εἶναι κάτι ποὺ σηκώνει πολλὴ συζήτηση... Ἔχεις πάντως πολὺ χρόνο γιὰ νὰ τὸ σκεφτεῖς στὴν αἰωνιότητα τοῦ περιθωρίου τοῦ πολιτικοῦ σκηνικοῦ. Περασμένα μεγαλεῖα, βλέπεις, ποὺ ἔζησες χάρη στὴν αὐταπάρνηση άνθρώπων ποὺ δὲν διστάζεις νὰ φτύσεις μὲ τὴν πρώτη εὐκαιρία. Τέτοιος ἤσουν πάντα, αὐτὰ σοῦ ἀξίζουν..."


Υ.Γ. Πάντως μια και ο λόγος περί « ακραίων » εγώ απλά θυμάμαι ότι όταν έφτιαξε τον ΛΑ(γ)ΟΣ πρώτον φώναξε και συνεργάσθηκε μαζί του τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Πρώτη Γραμμή, τον Ν. Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή, στην συνέχεια πολιορκούσε επί 2 χρόνια το Ελληνικό Μέτωπο και τον κωλοτούμπα Νο2 Μάκη Βορίδη...
« Έλα Μάκη μου στο μεγάλο καράβι και άφησε την βάρκα για να σε κάνω εγώ Βασίλισσα »
Μήπως τελικά το σχέδιο ιδεολογικού ευνουχισμού και πολιτικής αφαίμαξης δεν σου βγήκε και τώρα αυτό είναι που σε τιμωρεί και σε πονάει;
..Λέμε εμείς τώρα ένα σενάριο…  


                                            

Πηγή και βίντεο από http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2012/08/21-08-2012.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου