Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και ΠΑΚΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ( Ματωμένος Έλληνας - δείτε βίντεο )

                             


Αυτό που έγινε χτες στην κεντρική πλατεία Συντάγματος δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες λαθροέποικοι υπό την καθοδήγηση αριστερών άπλυτων συμμοριτών και αντιρατσιστών προσπαθήσαν να εισβάλουν στο "κοινοβούλιο", ενώ την ίδια στιγμή επιτέθηκαν με "ρατσιστικά" κριτήρια, παρότι αντιρατσιστές, σε 4 άτυχους Έλληνες που έτυχε να περνάνε από εκεί. Ο ένας μάλιστα δέχτηκε τόσο σοβαρά χτυπήματα που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο τουρισμός μας στο κέντρο δέχτηκε Αύγουστο μήνα άλλη μια πισώπλατη μαχαιριά και όσοι λίγοι τουρίστες βρέθηκαν στο Σύνταγμα, τρομαγμένοι από το θέαμα των αφηνιασμένων Πακιστανών, τα μαζέψαν και έφυγαν.

Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο για την κεντροδεξιά-αριστερή κυβέρνηση μας αφού δεν έκαναν για μια ακόμα φορά καμιά ανακοίνωση για τις επιθέσεις και τραυματισμούς κατά των ομοεθνών μας. Πουθενά στον κόσμο δεν επιτρέπονται οι διαδηλώσεις παράνομων μεταναστών άλλα μόνο η σύλληψη και απέλαση τους από την χώρα. Το σύνταγμα μας το οποίο οι δημοκρατικούλιδες το εφαρμόζουν όποτε τους βολεύει απαγορεύει πολιτικές συναθροίσεις άλλης εθνικότητας εκτός της ελληνικής.

                                 

Σε μια τόσο λοιπόν δύσκολη εποχή για την Ελλάδα ο αρμόδιος υπουργός Δένδιας είναι εντελώς ανίκανος να φέρει σε πέρας το έργο που ανάλαβε. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε τον συγκεκριμένο κύριο πόσες φορές τον έχουμε δει στο παρελθόν να είναι καλεσμένος σε εκπομπές του Πρετεντέρη και να χαχανίζει. Αποδεικνύεται λαλίστατος όποτε δέχεται επίθεση κάποιος ξένος δίχως να γνωρίζουμε από ποιον χτυπήθηκε αλλά δεν έβγαλε κιχ για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ που γάζωσε τη σημαία, τα ασκέρια που ξυλοκόπησαν περαστικούς, τις βιασμένες μητέρες και θυγατέρες, τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συγκεντρώσεις στην καρδιά της Ελλάδας.  Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι γουλί που είναι να φοβάται μη τις φάει κι αυτός…Από πότε κρίθηκε ικανός ένας τέτοιος άνθρωπος για ένα τόσο σοβαρό υπουργείο;

                                              

Αυτή είναι κ. Σαμαρά η βαρύτητα που δείχνετε για την ασφάλεια των Ελλήνων;

Η ερώτηση όμως που θέλουμε να κάνουμε σε όλους τους Έλληνες είναι μία: Αφού η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η "Αγία Τριάδα" της Αριστεράς για μια ακόμα φορά έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν συμπαθούν τους Έλληνες, για να το πούμε ευγενικά, γιατί πάτε σαν πρόβατα και τους ψηφίζετε;

Η λύση μπορεί να είναι εθνική και μόνο εθνική. Ένα Εθνικό Μέτωπο κατά όλων αυτών.


Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο το όποιο μάλιστα προέρχεται από κανάλι της διάπλοκης και θα καταλάβετε τι εννοούμε.


1 σχόλιο: