Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Απίστευτος Ρατσισμός και Φασισμός κατά Ελλήνων προχτές στην Αθήνα (βίντεο 24/08/12)




Τα αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ, μαζί με την ανοχή του παλαιοκομματισμού των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν χτες την μεγαλύτερη διαδήλωση κατά των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παραβίασαν άφοβα και με τις κυβερνητικές ευλογίες το σύνταγμα και τα δικαιώματα μας, προπηλακίσαν Έλληνες με ρατσιστικά κριτήρια και τους άσκησαν βία, απείλησαν ότι αν εφαρμόσουμε τον νόμο και τους απελάσουμε θα το πληρώσουμε ακριβά και θα γίνει χαμός, δηλαδή απειλούν να μας στερήσουν με φασιστικό τρόπο και το έτσι θέλω την ελευθερία μας.


Η άπλυτη αριστερά παίζει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος των Ελλήνων και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ένα στρατό λαθροεπικων εις βάρος μας. Φανταζόμαστε ότι όσοι Έλληνες θα δουν το παρακάτω βίντεο να μην ξαναψηφίσουν ποτέ ξανά την μεγάλη συμμορία των νδ-πασοκ-συριζα-δημαρ-κκε. Διαφορετικά φοβόμαστε τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλικτες διαστάσεις.

 Σήμερα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας είναι υπό κατοχή, αύριο θα είναι και η δική σου περιοχή. Όσο έχουμε χρόνο ακόμα  Έλληνα βάλε τα πράγματα στην θέση τους. Τα κανάλια της διαπλοκής είναι όλα εις βάρος σου. Αντέδρασε από μόνος σου και ο καθένας με τον τρόπο του....Η χώρα έχει ανάγκη να πάει εμπρός, εθνική κυβέρνηση εδώ και τώρα...ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου