Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πάνο Καμμένε ο Δημαράς ψήφισε τον νόμο για την απόδοση Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες


                                             


Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η υποκρισία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ειδικά του Πάνου Καμμένου δεν έχει όριο από την στιγμή μάλιστα που θέλει να μας παρουσιάζεται σαν Πατριωτικό - Εθνικό κόμμα ( ο θεός βέβαια να το κάνει ). Έχουμε συνηθίσει βέβαια στην χώρα μας οι πολιτικοί να λένε ψέματα και ότι δηλώνουν να θέλουνε να είναι. Επειδή όμως όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και τις επιλογές μας, έχουμε και λέμε λοιπόν..


Σύμφωνα με τα Πρακτικά της Βουλής Συνεδρίαση ΠΑ’, Τετάρτη 10.03.2010, σελίδες 4846-4849, στην ονομαστική ψηφοφορία…ψήφισαν συνολικά 269 βουλευτές, ΝΑΙ 170 ΟΧΙ 96 και ΠΑΡΩΝ 3

1η Σημείωση: Ο τότε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Αθηνών Ιωάννης (Γιάννης) Δημαράς, Πρόεδρος του Κόμματος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ήταν παρών και ψήφισε ΝΑΙ…! Τα έμαθες τα νέα Παναή ; Βέβαια δεν είναι μόνο ο Δημαράς αλλά και η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα αν τους ρώταγες σήμερα.




2η Σημείωση: Ο τότε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής Βασίλειος (Βασίλης) Οικονόμου, Πρόεδρος της Πολιτικής Κίνησης ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, που συνεργάζεται εκλογικά με το Κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ήταν παρών και ψήφισε ΝΑΙ...!

3η Σημείωση: Η τότε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητη Βουλευτής Β’ Αθηνών Λουκία Ταρσίτσα (Λούκα) Κατσέλη, Πρόεδρος του Κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ήταν παρούσα και ψήφισε ΝΑΙ όπως ήταν παρών και ψήφισε ΝΑΙ ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανεξάρτητος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος (Χάρης) Καστανίδης, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

4η Σημείωση: Οι τότε Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και νυν Βουλευτές του Κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Β’ Αθηνών Φώτιος-Φανούριος Κουβέλης και Γρηγόριος Ψαριανός, Αττικής Αθανάσιος Λεβέντης και Αχαΐας Νικόλαος Τσούκαλης, ήταν παρόντες και ψήφισαν ΝΑΙ...!

Οι παρόντες 170 ψηφίσαντες βουλευτές ΝΑΙ στο Νόμο 3838/2010 προέρχονταν από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των Κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ



ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ με συνεργασίες και υψηλά στελέχη σου να ψηφίζουν ύπερ των λαθρομεταναστών δεν υπάρχει. Βολεμένη ανταπάντηση μπορεί...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου