Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΡΕ - ΠΟΥΣΗ - Έφυγε στην ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ποντίων



Για δεύτερη συνεχή χρονιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, που τη σφαγή στη Σμύρνη το 1922 τη θεώρησε ως αποτέλεσμα συνωστισμού στην προκυμαία, αποχώρησε χθες από το κ(υ)νοβούλιο όταν αποφασίσθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Έσπευσε μάλιστα η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη που συγκυβερνά με τη Ν.Δ. του πατριώτη Σαμαρά να καλύψει τη βουλευτή της εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πώς η μη παρουσία της στη Βουλή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οφείλεται σε «πρακτικούς λόγους»…

Το ερώτημα είναι γιατί η τουρκολάγνα κ. Ρεπούση δεν βγαίνει να πει ευθέως την άποψη της για τη Γενοκτονία των Ποντίων και ας αποφασίσει μετά η κοινή γνώμη αν θα συνταχθεί μαζί της ή με τους εθνικιστές…Επίσης αυτήν θα την πιάσει ο αντιρατσιστικός νόμος για την μην αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων στο Πόντο ή θα συνεχίζει να την βγάζει καθαρή.

Ότι και να γίνει πάντως τα λεφτά που της δίνουν οι μυστικές υπηρεσίες της τουρκίας άμεσα ή μέσω Μ.Κ.Ο. πρέπει να είναι πάρα πολλά...!!!

Επίκαιρος όσο ποτέ ο Γέρος του Μοριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου