Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Η βουλευτής - πράκτορας της τουρκίας Ρεπούση μας κάνει μαθήματα τουρκικής προπαγάνδας


Μετά τη γενοκτονία των Αρμενίων και των Πόντιων η βουλευτής (πράκτορας της τουρκίας) της ΔΗΜΑΡ (απόκομμα της τρόικας και του τουρκικού Υπ.Εξ.) Μαρία Ρεπούση αμφισβητεί και το χορό του Ζαλόγγου μέσα από ραδιοφωνική της συνέντευξη. Μιλώντας την Πέμπτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο η βουλευτής - πράκτορας σε ερώτηση για το αν υπήρξε ο χορός του Ζαλόγγου, απάντησε ότι “κάθε λαός δημιουργεί εθνικούς μύθους”. (Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για τα Σκόπια και την Μακεδονική καταγωγή τους, το ολοκαύτωμα των Εβραίων, την τουρκία με τον Όμηρο και τους άλλους αρχαίους Έλληνες της Ιωνίας που τελευταία μας τους παρουσιάζει δήθεν τούρκους προγόνους τους κτλ.)

Επίσης, με αφορμή το θέμα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επανέλαβε την αμφισβήτησή της ως προς τη γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων. Συγκεκριμένα είπε: “Είμαι κατά της ποινικοποίησης της μνήμης. Το Ελληνικό Κοινοβούλιο ψήφισε τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορική επιστήμη είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και μάλιστα να τιμωρούνται όσοι έχουν διαφορετική άποψη”, προσθέτοντας ότι δεν έχει καμία επιφύλαξη με τη διάταξη που προτείνει το σχέδιο νόμου του Ρουπακιώτη. (Τότε ερώτηση, δέχεται και την αμφισβήτηση της γενοκτονίας των Εβραίων από τους ναζί; )

Η βουλευτής - πράκτορας τάχθηκε επίσης υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια λέγοντας συγκεκριμένα: “Εφόσον η Πολιτεία αναγνωρίζει το δικαίωμα της υιοθεσίας σε ετεροφυλόφιλους οφείλει να το αναγνωρίζει και σε ομοφυλόφιλους”. 

(Η γυναίκα είναι άρρωστη...τα παιδιά είναι καρπός ετερόφυλων ζευγαριών και τα κριτήρια υιοθεσίας είναι πολύ αυστηρά ακόμα και για πολλά φυσιολογικά ζευγάρια, πως είναι δυνατόν να τα μεγαλώσουν  ομόφυλα ζευγάρια με ότι ψυχολογικά συμπλέγματα αυτό συνεπάγεται...τέλος πάντων πράκτορας είναι...όσο ακόμα μπορεί...ας λέει ότι της πούνε.)

Τέλος μίλησε και για το βιβλίο της Ιστορίας και την αναφορά περί “συνωστισμού” στη Σμύρνη, λέγοντας ότι στο βιβλίο υπήρξε το ρήμα και όχι η λέξη ''συνωστισμός'', κάτι το οποίο όπως είπε διορθώθηκε αμέσως.

Συμπέρασμα...

«Για να ξεπαστρέψεις ένα λαό, του αφαιρείς πρώτα τη μνήμη. Καταστρέφεις τα βιβλία του, τον πολιτισμό του, την ιστορία του. Και κάποιος άλλος του γράφει βιβλία, του δίνει πολιτισμό και επινοεί για λογαριασμό του άλλη ιστορία. Έπειτα, ο λαός αρχίζει σιγά σιγά να ξεχνά ποιος είναι και ποιος ήταν. Ακόμη πιο γρήγορα θα τον ξεχάσει ο κόσμος γύρω του».
Μίλαν Κούντερα στο «Βιβλίο του γέλιου και της λήθης» το 1978.

Αυτό θέλει να μας κάνει η πράκτορας Ρεπούση αλλά η Ελληνική ιστορία δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα. Τα 400 χρόνια σκλαβιάς το αποδεικνύουν. Αυτό όμως που μας κάνει αίσθηση είναι αν θα έπρεπε να προβλέπεται η έξοδος από την βουλή σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δηλαδή η ανθελληνική προπαγάνδα από τους ίδιους τους βουλευτές του Ελληνικού κ(υ)νοβουλίου εώς ποιό σημείο μπορεί να γίνεται αποδεκτεί χωρίς καμιά συνέπεια...Την ίδια ώρα η αριστερή ΔΗΜΑΡ μην ξεχνάμε, στηρίζει την κατοχική κυβέρνηση - τρόικα, όλα τα δυσβάσταχτα - αντιλαικά οικονομικά μέτρα - φόρους, και την προσπάθεια αρπαγής των περίπου 37 τρις ευρώ ορυκτό μας πλούτο, έχοντας σε όλα τα Μ.Μ.Ε. καθημερινά εκπρόσωπο....Μήπως αυτό είναι που θέλουν όλοι αυτοί τελικά...είναι πολλά τα λεφτά συνέλληνες...(αυτά να τα βλέπουν οι αριστεροί ψηφοφόροι της).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου