Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τσίπρας, ο πολιτικός αρχηγός (ο καημένος) που ζεί στο νοίκι - βίντεο



Ο κ.Τσίπρας πριν μερικούς μήνες διαλαλούσε με περηφάνια ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι και ότι θα δωρίσει τα λεφτά που του αντιστοιχούν σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Τελικά αφού το είπε σε κάμποσες ομιλίες - συγκεντρώσεις και τηλεοπτικές εκπομπές όταν έφτασε η στιγμή να το πληρώσει ή να το δωρίσει, τα γυρίζει και μας λέει ότι το σπίτι όπου ζει δεν είναι ιδιοκτησίας του, αλλά πληρώνει νοίκι για να μένει εκεί. Δεν αρκέστηκε βέβαια σε μια απλή αναφορά αλλά θέλησε να δώσει έμφαση για να τον συγχάρουμε, λέγοντας ότι "ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ΖΟΥΝΕ στο ΝΟΙΚΙ"

Εδώ εμείς θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε, εφόσον δεν το κάνουν οι δημοσιογράφοι...
Αν δεν ζεις σε ιδιόκτητο σπίτι, (ρε μεγάλε)...για ποια δωρεά αντί χαράτσι μιλούσες τόσο καιρό; Δηλαδή μας δουλεύεις ψιλό γαζί; (εντελώς)...Επίσης με πάνω από 81.000 ευρώ εισοδήματα τον χρόνο, την στιγμή που ο μέσος Έλληνας ζεί με το 1/10 το πολύ 8.000 ευρώ/χρονο, μας τονίζεις ότι ζεις στο νοίκι; Δηλαδή να σε λυπηθούμε κιόλας; Η κοροιδία όμως δεν τελειώνει εδώ, το πιο τρομερό ποιο είναι;...ότι τελικά στην φορολογική του δήλωση του 2011 δηλώνει το σπίτι ιδιόκτητο...!!! ('Ελεος...!!!). Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του στην εφορία.


ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 - Η δήλωση Τσίπρα στο «πόθεν έσχες».
Δείτε αναλυτικά τις καταθέσεις, τα ακίνητα και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία που δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δημοσιεύτηκαν από την Βουλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ως βουλευτής φορολογητέο εισόδημα €20.510,98 και αφορολόγητο ποσό €60.561,56, καθώς και €1.500 από άλλες πηγές. 
Στην ιδιοκτησία του είχε μόνο το διαμέρισμα των 114 τ.μ. στην Φθιώτιδος 41, στην Κυψέλη.
Οι καταθέσεις του ήταν €6.255,58, €4.325,99 και 392,61 ευρώ σε τρεις λογαριασμούς στην Εθνική, καθώς και 386,31 ευρώ στην Alpha. Δεν κατείχε κάποια μετοχή ή άλλο τίτλο.Διαθέτει μία μηχανή 650 κ.εκ. από το 2007. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Τσίπρας δεν δήλωσε στοιχεία για την συμβία του, παρότι έχουν υπογράψει - και μάλιστα από τους πρώτους - Σύμφωνο Συμβίωσης. Τα κενά στο νομικό πλαίσιο έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στο ζευγάρι.


Μα καλά αυτός ο άνθρωπος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα; Δείτε το παρακάτω βίντεο και προσπαθήστε να μην φρικάρετε με το ήθος του αρχηγού αυτού του διεθνιστικού αριστερού αποκόμματος.

Τελικά Αlexis (φρούραρχε), τι από όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια; 
Πάντως μπράβο, είσαι άξιος εκπρόσωπος της συμμορίας της μεταπολίτευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου