Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Χιλιάδες νέοι στην Γαλλία διαδηλώνουν κατά των γάμων ομοφυλοφίλων - Βίντεο



Και ενώ τα δικά μας πουλημένα και ανθελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ή αλλιώς πορνοκάναλα δεν κάνουν καμία αναφορά, εδώ και εβδομάδες, στην δημοκρατική Γαλλία, χιλιάδες νέοι διαδηλώνουν κατά των γάμων ομοφυλοφίλων. 

Αιτία των διαδηλώσεων είναι η πρόθεση της γαλλικής κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Αυτό οδήγησε στους δρόμους χιλιάδες πολίτες και στο πλευρό τους οι Γάλλοι Εθνικιστές. Ακόμα μια χώρα πλήττεται βαθιά στις ρίζες τις, τις αξίες και τα ιδανικά της. Στόχος τώρα των διεθνών εξουσιαστών να κτυπήσουν και την οικογένεια, με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου. Η αστυνομία χρησιμοποιεί υπέρμετρη βία, εναντίων των διαδηλωτών, δρώντας κατά αυτό τρόπο αντεθνικά, αφού προστατεύει όλους αυτούς που επιβουλεύονται το κακό της ίδιας τους της πατρίδας.

Για άλλη μια φορά οι μόνοι που βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών είναι οι Εθνικιστές του ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΥ Γαλλίας. Οι μόνοι που τάσσονται κατά της πολύπολιτισμικότητας, της πληθυσμιακής αλλοίωσης και τους «δήθεν» σύγχρονου τρόπου ζωής.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν  τα πάντα, κάποιοι «παλιομοδίτες» θα είναι εκεί  ασπίδα για τα έθνη και τον ίδιο τους τον λαό.

Σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται στο Παρίσι μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας, απ’ όπου και το σχετικό βίντεο που αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα  μας. Κεντρικό σύνθημα "Ζήτω η οικογένεια".

Πατήστε το παρακάτω λινκ.

Υπέρ της οικογένειας η νεαρή Γαλλίδα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ : Αγώνας για την ελευθερία και ενάντια σε αυτό τον επιβαλλόμενο αρρωστημένο νέο τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου