Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Για να μην γίνουμε Λονδίνο λέμε ΟΧΙ στο ΤΖΑΜΙ - Βίντεο


Ένα μαχαίρι και ένα μπαλτά στα ματωμένα χέρια του κρατά ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Λονδίνο που μόλις διέπραξε ένα απίστευτα ρατσιστικό έγκλημα.

Το περιστατικό συνέβει ενώ για 3η συνεχόμενη μέρα μουσουλμάνοι μετανάστες στην Σουηδία είναι επίσης υπό εξέγερση. Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές στην Μ. Βρετανία συνδέονται με την ριζοσπαστική οργάνωση "Muslims Against Crusades" (Μουσουλμάνοι Ενάντια στις Σταυροφορίες - MAC). Ιδρύθηκε το 2010 και ζητάνε από τους Βρετανούς μουσουλμάνους (που δεν είναι λίγοι) να προσχωρήσουν στην δημιουργία τριών ανεξάρτητων κρατών που θα διέπονται από το νόμο της Σαρία μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ονόμασαν το Μπράντφορντ, το Dewsbury και το Tower Hamlets ως "δοκιμαστικούς χώρους που θα καλύπτονται από το νόμο της Σαρία", οι οποίοι θα λειτουργούν εντελώς έξω από το βρετανικό δίκαιο .Οι Άγγλοι  βέβαια αυτά που παθαίνουν είναι επιλογή τους αφού υπήρξαν αποικιοκράτες αντίθετα με εμάς που μας τους φορτώσανε με το έτσι θέλω.

Σε λίγο οι Εγγλέζοι θα είναι μειονότητα μέσα στο ίδιο τους το κράτος και αν δεν προσέξουμε, δεν αντισταθούμε, και δεν αντιδράσουμε  και εμείς θα βρεθούμε προ αδιεξόδου και σε χειρότερη κατάσταση. 

"Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν θα σταματήσουμε να σας πολεμάμε. Ο μόνος λόγος που το κάναμε αυτό είναι γιατί οι μουσουλμάνοι πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντας αντί οδόντος. Ζητούμε συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό που έγινε σήμερα οι γυναίκες, αλλά στα μέρη μας, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν τα ίδια. Δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνηση σας. Δεν νοιάζονται για σας". Αυτά είπε ο φανατικός ισλαμιστής μετανάστης μπροστά σε κάμερες περαστικών και από πίσω του όπως θα δείτε στο βίντεο βρίσκετε η σορός του άνδρα που είχε σκοτώσει πριν από λίγο.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από την φρικιαστική δολοφονία του Άγγλου πολίτη - στρατιώτη, 
με πολιτικά ρούχα που έγινε χτες το απόγευμα από ισλαμιστές μετανάστες 
στο νότιο Λονδίνο και ενώ έκανε έρανο για τραυματίες πολέμου.

Το Εθνικό Μέτωπο καλεί όλους τους Έλληνες να αφυπνιστούν και να μην αφήσουν την πρωτεύουσα της χώρας μας, την Αθήνα να γίνει σαν το Λονδίνο. Αγωνιστείτε  μαζί μας για μια ελεύθερη Ελλάδα. Απέλαση τώρα όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και ΟΛΟΙ μαζί την Κυριακή 26 Μαίου στο σταθμό του μετρό του Ελαιώνα λέμε ένα ξεκάθαρο, ΟΧΙ τζαμι στην Αθήνα.

Υ.Γ. Είμαστε περίεργοι να δούμε πώς και πόσο θα το σχολιάσουν το θέμα τα βοθροκάναλα καθώς και τα αποκόμματα της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Προφανώς όσο σχολίασαν τον Τσίπρα και την χαρά του να μας στείλει όλους στα Γκούλαγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου