Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ - Από τις Θεατρικές ομάδες των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ - Βίντεο


sifounakis-galinos-kavgas
Πίσω από την κάμερα φαίνεται τι είδους άνθρωποι μας κυβέρνησαν για περίπου 40 χρόνια.

Απίστευτος καβγάς πίσω από τις κάμερες Σηφουνάκη (Πασόκ) - Γαληνού (Ανεξ. 'Ελλ.). "Σου διόρισα τη γυναίκα" λέει ο Σηφουνάκης, "Μπράβο σου" απαντά ο Γαληνός. Προσπαθούμε να δούμε τα γεγονότα με χιούμορ, γιατί αν τα δούμε ρεαλιστικά, ίσως να χάσουμε το μέτρο. Η διαπλοκή Σηφουνάκη - Γαληνού σε όλο της το μεγαλείο. Φυσικά δεν ήταν έκπληξη για μας όταν είδαμε το βίντεο αυτό, που σήμερα σας παρουσιάζουμε.

Στον καβγά όμως που έγινε μεταξύ του Νίκου Σηφουνάκη και του Γαληνού, ήταν παρόντες και άλλοι τοπικοί μας πολιτικοί άρχοντες. Ο τωρινός Βουλευτής της Ν.Δ. Παύλος Βογιατζής, ο συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής και ο επίσης προσωρινά εκλεγείς Βουλευτής του ΚΚΕ στην πρώτη αναμέτρηση Δημήτρης Καραγιάννης. Και όλοι αυτοί, μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του καβγά, έκαναν «γαργάρα» το σοβαρό αυτό επεισόδιο.

Αφήνουμε στην άκρη την εικόνα που έδωσαν οι δύο πολιτικοί μας άνδρες…Επίπεδο πεζοδρομίου…"Είσαι κότα"…"Είσαι γελοίος"…"Είσαι σαχλαμάρας" Όμως εδώ έχουμε ένα μείζον πολιτικό θέμα, που εκτός των άλλων είναι και θέμα ηθικής τάξης…Ο Νίκος Σηφουνάκης απευθυνόμενος προς τον Σπύρο Γαληνό του είπε: "Σου διόρισα τη γυναίκα σου ρε γελοίε…κι έτρεχα στον Παναγόπουλο" (Διοικητή τότε της Εθνικής Τράπεζας)…Και ο Σπύρος Γαληνός αντί να σηκωθεί να υπερασπιστεί τη θέση του και να πει ψέματα λες, απάντησε:  "…και μπράβο σου...!" Για να επανέλθει λίγο αργότερα και πάλι ο Νίκος Σηφουνάκης και να συμπληρώσει απευθυνόμενος με επιθετικό τόνο και πάλι προς τον Σπύρο Γαληνό…«Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις…»

Γιατί θα έπρεπε ο Σπύρος Γαληνός όταν βλέπει τον Νίκο Σηφουνάκη να σκύβει; Τι είναι αυτό, που αφήνει να εννοηθεί  ο Νίκος Σηφουνάκης, ότι του χρωστάει ο Σπύρος Γαληνός; Η διαπλοκή της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Ο ένας διορίζει με ξένα λεφτά - του δημοσίου, όχι δικά του - και απαιτεί να τον προσκυνούμε και ο άλλος τον ακούει και του λέει μπράβο... δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου