Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο Βολεμένος Π.Καμμένος με το Οffshore Σκάφος «Ηλιάτωρα» φτιάχνει Σούσι με Αστακό και Μαγιάτικο - Βίντεο

Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από το offshore σκάφος του και να φτιάχνει σ

Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων - Βολεμένων" Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει σε ένα λιμανάκι με το σκάφος του «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.

Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου. Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ - απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube - φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.

Ο Π.Καμμένος έχει χτίσει πολιτική καριέρα μιλώντας για off-shore, φοροδιαφυγή, αυτοκτονίες, πείνα, εξαθλίωση, διαφθορά κτλ. και έχει σκάφος Ferretti 18 μέτρα σε offshore εταιρία, γλιτώνοντας φόρους με σημαία φορολογικού παραδείσου. Αυτοί είναι οι επαναστάτες πολιτικάντηδες της σάπιας μεταπολίτευσης.  

Θα το λέμε συνέχεια...Οι Έλληνες εθνικιστές είναι η μόνη ρεαλιστική λύση. 
  
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 Αλέξης Τσίπρας - Πάνος Καμμένος
 "Τι σκάφος είναι αυτό ρε Πάνο...θέλω να με πας και μένα μια βόλτα." 
"Δεν είναι δικό μου Αλέξη, του μπαμπά."

Στην παρακάτω διεύθυνση το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου