Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σαμαράς - Καρατζαφέρης ξανά στο ίδιο θρανίο;

Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Papandreou μαζί στις παλιές "καλές" εποχές της συγκυβέρνησης Παπαδήμου.

"Αλλάξτε αμέσως πολιτική για να μπορέσουμε να συζητήσουμε, έτσι δεν μπορούμε να συζητήσουμε" τόνισε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης , σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ.

Μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου ο κ. Αϊβαλιώτης, είπε συγκεκριμένα: "Επειδή τον Σαμαρά τον ξέρω από το 1980, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ευφυής. Ήμουν στο κόμμα του, είχα γραφείο Ευρωβουλευτή της Πολιτικής Άνοιξης, τον ξέρω τον Αντώνη τον Σαμαρά. Λέω κάτι πολύ απλό, αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι ο Αντώνης ο Σαμαράς. Πώς το λένε; Eίναι νερομένος με νεοφιλελευθερισμό και Στουρνάρα. Αν αλλάξουμε πολιτική, που πιστεύω έχει τις διανοητικές διαδρομές 100% να το κάνει και την λεβεντιά την έχει, μπορούμε να συνεννοηθούμε και να συζητήσουμε με οποιονδήποτε" επεσήμανε.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έτσι δουλεύουν τον Ελληνικό λαό οι πολιτικάντηδες - συμμορίτες της μεταπολίτευσης εδώ και 40 χρόνια. Ενώ δήθεν διαφωνούν τελικά πάντα τα βρίσκουν. Η θέση και το χρήμα πάνω από όλα. Ευτυχώς οι Έλληνες ξυπνάνε πλέον και όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως μόνο οι Έλληνες εθνικιστές μπορούν και θέλουν να δώσουν λύσεις στα προβληματά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου