Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στα ΓΚΟΥΛΑΓΚ όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας συμφωνεί - Βίντεο



Ο Σλαβόι Ζίζεκ είναι ένας από τους φελλούς που προαλείφεται από το διεθνές σύστημα ως δήθεν αριστερός φιλόσοφος. Ο «ιδεολόγος», του θίασου αυτού, ο Σλοβένος Ζίζεκ, είπε κάτι, που φανερώνει πόσο «δημοκράτες» είναι όλοι αυτοί οι συριζαίοι, εξωτερικού και εσωτερικού, και πως σχεδιάζουν να «σώσουν την δημοκρατία», όπως πολλάκις έχει πει ο Τσίπρας.

Ο Slavoj Zizek αριστεριστής, διεθνιστής και βαρεμένος, δήλωσε όποιος δεν ψηφίζει Τσίπρα θα πάει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ΓΚΟΥΛΑΓΚ μπροστά στον Alexis που συμφωνεί μαζί του και χαζογελάει.


Πείτε μας τώρα υπάρχουν πιο διεστραμένοι άνθρωποι από την αριστερή διανόηση και ηγεσία; Που νομίζουν ότι βρίσκονται; Στην Σταλινική κομμουνιστική εποχή; Σε όλη την Ευρώπη οι αριστεροί έχουν πάτωσει, μόνο στην Ελλάδα συνεχίζουν ακόμα να υπάρχουν και να διεκδικούν και την εξουσία.

 

Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι αυτό ακριβώς το «δημοκρατικό μέλλον» επιφυλάσσουν για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς. Είτε μιλάμε για τον «αντιρατσιστικό» νόμο της συγκυβέρνησης και τις πολλαπλές παραβιάσεις του Συντάγματος από τον Δένδια, είτε μιλάμε για τρομοκρατικές ομάδες της αριστεράς και τις συνεχείς προκλητικές αντισυγκεντρώσεις, ολόκληρο το καθεστώς έχει μοναχά μία έννοια, την καταστολή των αντιφρονούντων. Την καταστολή όσων μάχονται ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Να ξέρει, όμως, ο κ. Ζίζεκ, αλλά και ο τσαρλατάνος της αριστεράς που χασκογελάει παραδίπλα του, ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λογαριάζουν τίποτε εμπρός στον αγώνα για Έθνος, Πατρίδα, Λαό, Πολιτισμό και Ελευθερία! 

Με βάση λοιπόν την φράση του Ζιζέκ στον Αλέξη Τσίπρα πώς όσοι Έλληνες δεν στηρίζουν ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θέλουν γκουλάγκ ας δούμε τι ήταν τα γκουλάγκ.

[pogromEllinon2.JPG]

Γκουλάγκ λοιπόν ήταν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Σοβιετική Ένωση, στα όποια στέλνονταν όσοι ήταν κατά του Κομμουνιστικού καθεστώτος ή όσοι ήταν ύποπτοι. Οι κρατούμενοι πήγαιναν εκεί πολλές φορές χωρίς κάν να περάσουν από δίκη και δούλευαν σε καταναγκαστικά έργα. Πολλοί έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειες τους, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαιναν μη αντέχοντας τις σκληρές συνθήκες δουλείας.


Στρατόπεδα Γκουλάγκ είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα του Κομμουνισμού κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής.

Να το "χαίρεστε" το "δημοκρατικό τόξο" σας, και καλά δημοκράτες, όσοι ακόμα στηρίζετε τους συμμορίτες των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου