Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Τον Στρατό, την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό σχεδιάζει να καταργήσει πρώτα η δοσίλογη κυβέρνηση

ethniko_metopo_politismos

Μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες να ασχολούμαστε όλοι με το λουκέτο που αποφάσισε η κυβέρνηση Σαμαρά να βάλει στην ΕΡΤ, υπάρχουν όμως ακόμη πολλοί δημόσιοι οργανισμοί που έχει προγραμματιστεί να κλείσουν μέσα στο 2013. Γι αυτό εξάλου έπιασε πανικό την κατοχική κυβέρνηση και ειδικά τα δύο αποκόμματα των Δημ.Αρ. - Πασόκ τα οποία βλέπουν και τα ποσοστά τους να κατρακυλούν με συνέπεια την πολύ πιθανή έξοδο τους από την επόμενη βουλή.

Το Ελληνικό δημόσιο σίγουρα χρειάζεται αναδιάρθρωση και απολύσεις των μεγάλων κομματικών βυσμάτων της συμμορίας της μεταπολίτευσης αλλά αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι όλη η αυστηρότητα της κυβέρνησης πέφτει σε τρεις - τέσσερις βασικούς τομείς, κομβικούς για την υγιή ανάπτυξη ενός έθνους. Ποιοί είναι αυτοί οι τομείς; Ο στρατός, η υγεία, η παιδεία και ο πολιτισμός. Δείτε την παρακάτω λίστα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

Έχουμε λοιπόν: Περίπου 200 Δημοτικά και νηπιαγωγεία τα οποία καταργούνται, συγχωνεύονται και υποβιβάζονται σε όλη την Ελλάδα, 13 νοσοκομεία κλείνουν και διάφορα Κ.Υ. θα υπολειτουργούν, το κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης κλείνει, περίπου 800 δημοτικές επιχειρήσεις πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος κλείνουν, το Υπουργείο Πολιτισμού το ίδιο θα καταργηθεί, την πολεμική μας βιομηχανία την κλείνουν όσο αφορά εταιρίες σαν τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ και πετσοκόβουν την ΕΑΒ, θα κλείσουν διάφορα δημοτικά θέατρα, κλείνουν πολλές σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και πολλά πανεπιστημιακά προγράμματα., κλείνουν στρατόπεδα και μειώνουν το πολεμικό υλικό, κόβονται αμυντικές δαπάνες, δαπάνες στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, μειώσεις μισθών στο προσωπικό κτλ.
  
Τους στρατιωτικούς και γενικά την αμυντική ισχύς της χώρας, τους ιατρούς του δημοσίου και τη δημόσια υγεία, την παιδεία όλων των βαθμίδων και τον πολιτισμό θέλει να κτυπήσει πρώτα από όλα η κατοχική κυβέρνηση αφήνοντας τις κομματικές τους στρατιές στην πλειοψηφία ανέπαφες...Το Εθνικό Μέτωπο πιστεύοντας στο Εθνικό κράτος θεωρεί ότι οι παραπάνω τομείς είναι οι μοναδικοί που θα πρέπει να είναι πάντα υπό κρατικό έλεγχο και σε άριστη κατάσταση παρόλα την όποια κρίση...διαφορετικά τίθεται σε κίνδυνο η ίδια η συνοχή, η επιβίωση και η ύπαρξη του Ελληνικού έθνους. Τα αποκόμματα της κυβέρνησης βέβαια όπως και της καπιταλιστικής αριστεράς έχουν αντίθετη άποψη γιαυτό και με χαρά θα έβλεπαν την κατάργηση όλων των παραπάνω (ειδικά του στρατού καθώς την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό τα έχουν ήδη καταργήσει...εδώ και πολύ καιρό).
  
Η στροφή των Ελλήνων πρός τον υγιή εθνικισμό είναι η μόνη διέξοδος και απάντηση στα υποτελή σχέδια τους.

Κατσουράκης Γεώργιος
Ιατρός
Πολιτικό Γραφείο Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου