Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Λευκός άνθρωπος μαζί και η Ελληνική φυλή χάνεται...

Ζούμε σε μια εποχή που η φυσική ισορροπία έχει ανατραπεί.

Ο Λευκός άνθρωπος είναι υπό διωγμό από το σύστημα μιας κι αυτό κυριαρχείται από τον προαιώνιο εχθρό του, τον σιωνισμό. Στον ζωτικό χώρο της λευκής φυλής, στην Ευρώπη, κινδυνεύουμε να γίνουμε μειονότητα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο μωρό που γεννήθηκε την πρωτοχρονιά ήταν ένα παιδί μη-λευκών μουσουλμάνων μεταναστών και το πρώτο δημοφιλές όνομα για τα νεογέννητα ήταν το "Μωάμεθ" με δεύτερο το όνομα Χάρυ. Οι γεννήσεις στο Ηνωμένο βασίλειο παιδιών μη λευκών μεταναστών είναι περισσότερες από τις γεννήσεις λευκών. Οι βιασμοί λευκών κοριτσιών στην Σουηδία, στην Αγγλία, στην Γαλλία και σε άλλες χώρες είναι ένα σύνηθες και οργανωμένο φαινόμενο που λαμβάνει χώρα από μουσουλμάνους και μη λευκούς μετανάστες.

Πλέον γίνονται ανοιχτές εξεγέρσεις όπου ζητούν δικαιώματα από τις κυβερνήσεις. Και αυτά τους δίδονται!

Επιβάλουν ζώνες σαρία γύρω από τα τεμένη και λένε στους μη μουσουλμάνους πως θα είναι ντυμένοι όταν θα εισέρχονται στην ζώνη. ΌΛΑ αυτά ΌΧΙ στην Αραβία, όχι σε κάποιο αφρικάνικο κράτος αλλά στην καρδιά της Ευρώπης.

Βάση στατιστικών ο λευκός άνθρωπος θα είναι μειονότητα στην Ευρώπη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ήδη και σε παγκόσμιο επίπεδο το ίδιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρώ πως βλέπουν ότι ο λευκός άνθρωπος τείνει να γίνει είδος υπό εξαφάνιση αλλά λίγοι έχουν την διάθεση να δράσουν πάνω σε αυτό. Όσοι το αντιλαμβάνονται και θεωρούν τους εαυτούς τους φυλετιστές, πρέπει να ενημερώνουν τον κόσμο. Κάθε μέρα και άλλοι νόμοι και πολιτικές που πολεμούν τον λευκό άνθρωπο περνούν. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αφήσουμε τα μη σημαντικά και να κοιτάξουμε την φυλή μας, τους ζωντανούς και τους αγέννητους 'Ελληνες. Όσοι πιστεύουν στη Ελληνική φυλή θα πρέπει να ενωθούν με αυτούς που πιστεύουν το ίδιο. Όλες οι επιμέρους διαφωνίες είναι άκαιρες.

Το κάλος, η αρμονία, η δύναμη της Ελληνικής - Λευκής φυλής

Κανείς δεν πρόκειται να σώσει την φυλή μας  παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.

Πηγή: Ελληνισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου