Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Άχρηστο κράτος μεταπολίτευσης - Ιδιώτης καθάρισε δωρεάν το Πολυτεχνείο

Ιδιώτης καθάρισε μέσα σε 2 μέρες το Κτίριο Αβέρωφ

Δύο μόνο μέρες χρειάστηκαν για να καθαρίσει ιδιώτης το βανδαλισμένο από συνθήματα Κτίριο Αβέρωφ (ΕΜΠ), τη στιγμή που το άχρηστο Ελληνικό Δημόσιο της μεταπολίτευσης πάλευε επί ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το κτίριο Αβέρωφ καθαρίστηκε υποδειγματικά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους του την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ενώ χρειάστηκαν 30 εργαζόμενοι και ένας επιχειρηματίας. Ο κ. Ιωάννης Τσεπέρκας, ιδρυτής της εταιρείας Κouros Α.Ε., τηλεφώνησε στην εφημερίδα προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την πρόθεση της εταιρείας του να προχωρήσει στον δωρεάν καθαρισμό των όψεων του λαμπρού κτιρίου του συγκροτήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση του κ. Ιω. Τσεπέρκα δεν έχει την παραμικρή σχέση με το αντικείμενο αλλά πρόκειται για εταιρεία κατασκευής φωτεινών επιγραφών.

"Αυτό που σκέφθηκα είναι ότι ήθελα να βοηθήσω έτσι ώστε η πόλη και η χώρα μου να μην εκτεθούν"

εξηγεί ο ίδιος. Ο κ. Ιωάννης Τσεπέρκας ήρθε σε επαφή με την πρόεδρο της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ Ελένη Μαΐστρου (είναι το μοναδικό τμήμα που κάνει χρήση του ανακαινισμένου κτιρίου) για να οργανώσουν από κοινού το εγχείρημα.

Ερώτηση...!!! Όταν δεν μπορούν να καθαρίσουν ένα κτίριο, εσείς περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα σε αυτή την χώρα και με αυτούς τους πολιτικούς;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου