Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Αλβανο-Ναζισμός οργιάζει στην Αλβανία και τα Ελληνικά αποκόμματα ασχολούνται με την ΕΡΤ - Βίντεο


Αν είχαμε σοβαρό εθνικό κράτος θα είχαμε στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες αλβανούς πακέτο πίσω στην χώρα τους κάθε φορά που θα έκαναν παρόμοιες ανθελληνικές εκδηλώσεις.

Oi Τσάμηδες απόγονοι φονιάδων ναζιστών εγκαινίασαν «μαυσωλείο» στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και το αποκαλούν «η Μέκκα της Αλβανίας». Σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα 35 λεωφορεία με περίπου 3000 "αλβανοτσάμηδες" απόγονους ναζιστών εγκληματιών πολέμου συγκεντρώθηκαν χθες στα Eλληνοαλβανικά σύνορα προβάλλοντας με φραστικές προκλήσεις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας!

Αφού έκαναν τα εγκαίνια του παράνομου «Μαυσωλείου» των Τσάμηδων, το οποίο χρηματοδότησε η κυβέρνηση Μπερίσα, ακολούθησε μουσουλμανική θρησκευτική τελετή στο χώρο όπου, όπως ισχυρίζονται, υπάρχουν οι τάφοι των «δολοφονημένων Τσάμηδων» (σ.σ. Ναζιστών αλβανών συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών που υπό την προστασία των ναζί έκαψαν και λεηλάτησαν Ελληνικά χωριά, σκότωσαν Έλληνες πολίτες και βίασαν γυναικόπαιδα στην περιοχή της Θεσπρωτίας).

Κεντρικός ομιλητής της «εκδήλωσης» ήταν ο πρόεδρος του Αλβανοναζιστικού Τσάμικου κόμματος PDIU Shpetim Idrizi, ο οποίος ξιφούλκησε κατά της Ελλάδας, αλλά και των αλβανικών κομμάτων, που δεν διεκδικούν, όπως είπε, τα τσάμικα δικαιώματα, απαιτώντας μεταξύ άλλων να αναγνωρίσουμε αλβανική μειονότητα, να αλλάξουμε τα σχολικά βιβλία, να τους χτίσουμε μνημεία και άλλα πολλά. Ο Idrizi κάλεσε τους αλβανούς να ψηφίσουν το PDIU για να γίνει πράξη το προεκλογικό τους σλόγκαν "Εμείς την θέλουμε την Αλβανία Ενωμένη". "Ψηφίστε το κόμμα που θα κάνει πραγματικότητα την επιθυμία των προγόνων μας και όλων των Αλβανών από την Πρέβεζα μέχρι το Κόκκινο Μήλο". Με την ίδια συνθηματολογία μίλησαν και διάφοροι πολιτευτές του κόμματος. Καθ’ όλη την διάρκεια της προκλητικής εκδήλωσης ντοπαρισμένοι οπαδοί του PDIU, στην πλειοψηφία τους ακραίοι Αλβανοναζιστές, φώναζαν ζήτω «η Τσαμουριά». Το τσάμικο κόμμα PDIU έχει ενταχθεί στην συμμαχία του Μπερίσα. Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση...


Τα Ελληνικά αποκόμματα και στην περίπτωση της Αλβανίας δεν έχουν κάνει το αυτονόητο δηλάδη μέσω των Αλβανών λαθρομεταναστών που ζουν και εργάζονται με τις οικογένειες τους στην χώρα μας, καθώς και την μειονότητα των Ελλήνων της Β.Ηπείρου να έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν πίσω στην Αλβανία, ένα κόμμα Ελληνοαλβανικών συμφερόντων το οποίο όχι απλά δεν θα δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα άλλα θα έχει κάνει την Αλβανία μια χώρα δορυφόρο ως πρός την χώρα μας. Αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει χρόνια τώρα, από ένα οργανωμένο φυσικά εθνικό Ελληνικό κράτος, με διάφορους τρόπους όπως πχ. επιλογή σε άδειες παραμονής, εργασίας κτλ. μόνο σε αλβανούς υποστηρικτές αυτού τους κόμματος, αγορά εφημερίδων και τηλεοπτικών δικτύων στην αλβανία τα οποία θα περνούσαν τις Ελληνικές θέσεις - συμφέροντα και άλλα πολλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου