Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του 1989 - Όταν τα λέγαμε εμείς...κανείς δεν μας άκουγε

Αφίσα του Εθνικού Μετώπου το 1988 όταν στην Ελλάδα είχαμε μόλις 500.000 ξένους εργάτες.
Πόσο διαφορετική θα ήταν η χώρα μας σήμερα αν είχαμε από τότε Έλληνες εθνικιστές στην κυβέρνηση. Αλλά όταν τα λέγαμε εμείς...κανείς δεν μας άκουγε. 

Την στάση της συμμορίας της μεταπολίτευσης στο Ελληνικό κ(υ)νοβούλιο και στην ευρωβουλή λίγο πολύ την γνωρίζετε όλοι φυσικά με αποτελέσματα για την Ελλάδα, πάντα αρνητικά. Παρόλα αυτά όμως αυτές ήταν οι επιλογές του Ελληνικού λαού τον οποίο ξεγελούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι δημαγωγοί και πολιτικάντηδες της κομματοκρατίας και συμμορίας των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Με «χάντρες» και «καθρεφτάκια», εξαγορά συνειδήσεων, και παραπληροφόρηση μέσω των ΜΜΕ έφτασαν το Ελληνικό Έθνος στην σημερινή κατάντια, την εξαθλίωση και τα πρόθυρα του αφανισμού .

Δυστυχώς οι Έλληνες εθνικιστές δεν αποτέλεσαν επιλογή και ψήφος του εξαπατημένου Ελληνικού λαού παρ΄ότι οι τότε θέσεις μας με την σημερινή εξέλιξη, μας δικαιώνουν πλήρως ως Εθνικιστικό Κίνημα.  

Ακούστε τον τότε Αρχηγό των Ελλήνων εθνικιστών του ΕΝΕΚ, Πολύδωρο Δάκογλου και τον υπ. ευρωβουλευτή Σωτήρη Σοφιανόπουλο στο 10λεπτο που διέθετε η κρατική τηλεόραση να αναπτύσσουν τις απόψεις τους - Ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που τεκμηριώνει ότι εμείς είχαμε προβλέψει και προειδοποιήσει τους Έλληνες. Δυστυχώς τότε οι Έλληνες ήταν τυφλοί με την διαμάχη Α.Παπανδρέου - Κ.Μητσοτάκη, το σκάνδαλο Κοσκωτά, την αριστερή τρομοκρατία της 17Ν και τα διάφορα μούφα ειδικά δικαστήρια. Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...

 Εκπληκτική ομιλία, εκπληκτική ανάλυση, εκπληκτικές προτάσεις, εκπληκτικά στελέχη, 
ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του 1989

Είναι βέβαιο πως αν είχαμε κυβέρνηση Ελλήνων εθνικιστών από το 1989 μέχρι σήμερα...η Ελλάδα μας θα ήταν μια πλούσια και πανίσχυρη χώρα. Οι Έλληνες εθνικιστές δεν ήμασταν προφήτες, απλά βλέπαμε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του Εθνικισμού που δεν παραμορφώνει ποτέ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα τον δύσκολο και τον σωστό δρόμο για το έθνος μας.

Υ.Γ. Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ΕΝΕΚ δια μέσω των εκπροσώπων του αναγράφονται κάποια συνθήματα- μηνύματα προς τον Ελληνικό λαό που αποδείχθηκε ότι εκτός από «κουφός» ήταν και «τυφλός». Τα  συνθήματα- μηνύματα έγραφαν όπως θα διαβάσετε:

-ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 1992 ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΕΚ 
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 
-ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΡΔΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ κτλ.

Σήμερα και ξένοι στην χώρα μας, στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας, με μια χαμένη εθνική ανεξαρτησία, προτεκτοράτο των χθεσινών αγριογούρουνων, και με μια αλλοίωση που αγγίζει τα όρια του αφανισμού.  

Πηγή: Κοινός παρανομαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου