Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σεπτέμβριος του 1955...Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία…έχει Ποινικό Μητρώο.





Γράφει ο Κυρίακος Χουσέας - Δικηγόρος εθνικιστής

Σεπτέμβριος του 1955. Ο μαύρος Σεπτέμβρης … Δεύτερη Άλωση της Βασιλεύουσας από τους βαρβάρους Τούρκους.
Με όλη μου την εκτίμηση και τον σεβασμό στους αμιγώς τουρκογενείς πολίτες της γειτονικής ασιατικής Χώρας ( ανυποψίαστα και αθώα νέα παιδιά, γυναίκες, μανάδες και εργαζόμενες, επιστήμονες, διανοούμενοι, ακόμα και ηθοποιοί, που υποδύονται τον Esel και τον Suleiman A΄ τον Μεγαλοπρεπή στις σαπουνόπερες των ελληνικών καναλιών της τσόντας και της διαπλοκής )…αλλά η Τουρκία δεν έχει Ιστορία…έχει Ποινικό Μητρώο.


Κατηφορίζοντας από τις έρημες μογγολικές στέπες στάθηκαν τυχεροί από την ανεπάρκεια του Ρωμανού Δ΄ του Διογένη (μάχη του Ματζικέρτ 1071), ασπάστηκαν τον Μωαμεθανισμό επειδή έτσι τους βόλευε πολιτισμικά, ήλθαν σε όσμωση και "επαφή" με ανώτερους πολιτισμούς (π.χ. μεσαιωνικό Ελληνικό = Βυζαντινό) και πολύ απλά τους κατέστρεψαν όλους οικοδομώντας ένα οπισθοδρομικό οθωμανικό πολιτειακό μόρφωμα.

Συνετέλεσαν καθοριστικά στην καθυστέρηση όλων των ιστορικών εθνών και λαών της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής την ώρα, που η Δύση "άνοιγε πανιά" οικονομικής–κοινωνικής ανάπτυξης και επιστημονικής-πολιτιστικής προόδου.

Είναι μεγάλη κατάρα η συνέχιση της παρουσίας τους στον γεωπολιτικό χώρο της Μικράς Ασίας, που είναι το λίκνο της Ελληνο - Ιωνικής και Ελληνο - Βυζαντινής πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 


Νομίζω ότι πλησιάζει η γεωστρατηγική ώρα για μια νέα συνθήκη των Σεβρών…;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου