Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ




Η ελληνική αριστερά κρύβεται πάντα πίσω από ένα φιλολαικό - εργατικό μανδύα ο οποίος το μόνο που κατάφερε τα τελευταία 40 χρόνια ήταν το κλείσιμο όλων των παραγωγικών μας Ελληνικών μονάδων με τις χαοτικές απεργίες και την μετατροπή του Έλληνα εργάτη σε ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟ.
Μιλάνε κατά της βίας αλλά μαζί με την ανοχή και συνεργασία καποιες φορές του παλαιοκομματισμού ( ΝΔ - Πασοκ ), την νέα τάξη πραγμάτων και την σιωπή των ΜΜΕ έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα συμβάντα βίας στην χώρα μας.

Την αριστερά σήμερα την απασχολεί περισσότερο ο πακιστανός και κάθε λαθροέποικος και εργάτης και όχι όποιος λέγεται Έλληνας.


Η αντιπαράθεση των αριστερών συνδικαλιστών με τις παραγωγικές ελληνικές επιχειρήσεις είναι πάντα τόσο ακραία που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρηματίζονται από ξένες πολυεθνικές, καθώς είναι πιο εύκολο για αυτές ( πολυεθνικές ) να δωροδοκήσουν 5 συνδικαλιστές οι οποίοι με ακραίες κινητοποιήσεις - απεργίες θα κλείσουν μια παραγωγική μονάδα ελληνική και θα την βγάλουν έτσι άμεσα εκτός ανταγωνισμού. Μετά έρχονται οι πολυεθνικές και κατακλύζουν την αγορά με τα δικά τους ξένα προιόντα με άνεση

Εμείς σαν ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα την ξεσκεπάζουμε συνέχεια μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας να καταλάβει τι σημαίνει "Ελληνική" αριστερά ( όπου δεν έχει καμία σχέση με την ευρωπαική αριστερά των άλλων κρατών ) και να το σκεφτεί πολύ κάλα πριν αποφασίσει να της δώσει ψήφο ξανά.


Έλληνες δείτε όλοι το παρακάτω βίντεο όπου μέσα από τις ίδιες τις δηλώσεις των Ελλήνων αριστερών, φανερώνεται πραγματικά ποια είναι η αριστερά στην Ελλάδα σήμερα, πόσο υποκρισία κρύβει και με ποιους συνεργάζεται και τι συμφέροντα εξυπηρετεί...!



Όσο για την σπουδαία αριστερή κοινωνική της δράση απλά να αναφέρουμε, τις ποιο μεγάλες φιλεργατικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα τις έχει κάνει μέχρι τώρα, ποιός άλλος από τον  Ι.Μεταξά ( 8ωρο-ΙΚΑ κτλ. ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου