Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του " Άνεργου " ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ




Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ( ΣΥΡΙΖΑ ) ΔΗΛΩΣΕ … ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ…. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Τα λόγια ενός ανθρώπου που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και δεν έχει ιδρώσει πουκάμισα… Ένας τέτοιος ανθρωπάκος είναι ολίγον «λίγος» για να φέρει την αλλαγή! Δεν διαθέτει μυαλό, σχέδιο και τα απαιτούμενα γόνατα!!! Η Γερμανική κατοχή δεν προβληματίζει τον αξιότιμο Τσίπρα ούτε η ελληνική γενοκτονία, που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του… Δεν ξέρει πως θα διαγραφεί το παράνομο χρέος, δεν γνωρίζει που θα βρει τα απαιτούμενα χρήματα για τις επενδύσεις και δεν ανέφερε ούτε μία λέξη για …το πως θα κάνει νέες θέσεις εργασίας. Αφιέρωσε τον χρόνο και την δυναμική του για να κάνει κριτική στην κυβέρνηση του «πεθαμένου» (Σαμαρά - αριστεράς και Σια)…


Την Ευρώπη θέλει να αλλάξει ο Τσίπρας για να καταφέρει …να φάει ένα καρβέλι ψωμί ο πεινασμένος στην Ελλάδα! Οι λαΪκές κοινιτοποιήσεις θα φέρουν μέσω της αντίστασης την ανατροπή στη χώρα μας και θα επιβάλουν … μια πρωθυπουργία Τσίπρα, ήταν η τελική ευχή του 38χρονου …Ηγέτη!

Το δίδαγμα για τον λαό;
Ο Μανωλιός θέλει να αλλάξει τα ρούχα του … και το ….ζήσε Μάη μου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου