Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ σε Δικηγόρους Συνεργάτες - Υπάλληλοι των Τοκογλύφων


                                                         

Υπάρχουν κάποιοι δικηγόροι , συνεργάτες και υπάλληλοι των τραπεζών δηλαδή των νόμιμων τοκογλυφικών ιδρυμάτων οι οποίοι εκδίδουν εξώδικα για κατοικίες, αυτοκίνητα κτλ. Αυτή τους η δραστηριότητα πολλές φορές έσπρωξε συμπολίτες μας και προς την αυτοκτονία. Εμάς μας θυμίζουν καταδότες στην κατοχή από τους Γερμανούς, και τότε επί χρήμαση γινόταν αυτό και πολλοί πλούτισαν, έτσι και σήμερα αυτοί οι δικηγόροι κάθε άλλο παρά έχουν πειραχτεί τα οικονομικά τους από την κρίση καθώς για κάθε εξώδικη δήλωση λαμβάνουν από 300 έως 500 ευρώ αποτελώντας ουσιαστικά το μοχλό πίεσης των τοκογλύφων ενάντια του Ελληνικού λαού. Η τράπεζα-τοκογλύφοι πολλές φορές είναι κάτι το αόριστο και αόρατο οπότε μέσω αυτών των δικηγόρων εκτελούν άνετα την τοκογλυφική δραστηριότητα τους κατά των πολιτών. Εμείς θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;


Μετά όταν έρθεις σε επαφή μαζί τους σου λένε ότι αυτή είναι η δουλειά τους και είναι εντελώς νόμιμο να την κάνουν, σύμφωνα βέβαια με τους νόμους που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις του παλαιοκομματισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.  Αυτό όμως που δεν σου λένε είναι ποσό ηθικά σωστό είναι να αποτελούν υπάλληλοι των τοκογλύφων, ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο, σε άλλες εποχές αυτό που θα ήταν αδιανόητο σήμερα το θεωρούν κατά τα άλλα φυσιολογικό. ( και στην κατοχή το να καταδίδεις συνέλληνες αντιστασιακούς ήταν νόμιμο ).

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα τοκογλυφικά ιδρύματα-τραπεζες δανείζονται με επιτόκιο 1% από την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα και μετά δανείζουν στον απλό κόσμο με επιτόκιο 10-18%. Πάνω από 6% το μέγιστο να ξέρετε όλοι αποτελεί τοκογλυφία. Κανείς δεν μιλούσε μέχρι τώρα γιατί ήταν, και είναι ακόμα, όλοι στο σύστημα πολιτικοί - μερικοί δικηγόροι και τοκογλύφοι. Ακόμα να ξέρετε αν διαβάσετε οικονομική ιστορία ότι τέτοιου είδους επιτόκια 100 χρόνια πριν θα οδηγούσαν τον όποιο δανειστή-τοκογλυφο στην κρεμάλα...!

Εμείς καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν διάφορες εκκρεμότητες με το κάθε τοκογλυφικό ίδρυμα - τράπεζες, να έρχονται σε επαφή με το κίνημα μας και να αποτελούν οργανωμένη ομάδα εναντίον όλων αυτών.  Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε συμπολίτες μας απατεώνες αλλά στο μέσω Έλληνα άνεργο και χτυπημένο βαριά από την κρίση.
Λύσεις θα μπορούσαν να δοθούν πολύ άνετα αλλά δεν θέλει το πολιτικό μας κατεστημένο να χάσει την ευκαιρία να αρπάξει όσα περισσότερα ακινητα μπορει απο τον καθένα μας.

Επίσης οι δικηγόροι που συνεργάζονται μαζί τους να στοχοποιούνται και να μποικοτάρονται από όλους μας καθώς αύριο μπορεί να είναι και η δική μας σειρά. Σαν ελάχιστο μέσω πίεσης αποσκοπούμε να αναγκάσουμε τα τοκογλυφικά ιδρύματα να μην μπορούν να βρουν ούτε ένα δικηγόρο να πληρώσουν οπότε και να προχωρήσουν σε όποια κατάσχεση περιουσίας.

Έλληνες ξυπνήστε και οργανωθείτε...εμπρός όλοι μαζί για ένα Εθνικό Μέτωπο κατά όλων αυτών που εργάζονται με τους τοκογλύφους και εξυπηρετούν τους στόχους τους εναντίον των συμπολιτών μας.


                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου