Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Το Εθνικό Μέτωπο με Ελληνικές σημαίες στην Ακρόπολη


Αρκετοί αγνοί Έλληνες πολίτες μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση φωτογραφιών με την Ελληνική σημαία στον ιερό βράχο. Το Εθνικό Μέτωπο διακριτικά και με σεβασμό προς την ιερότητα του βράχου της Ακρόπολης συμμετείχε συμβολικά, με αντιπροσωπεία του από την νεολαία του κινήματος σε αυτή την ωραία και συμβολική πράξη.

Οι Έλληνες εθνικιστές μαζί και με τους άλλους πολίτες, ανέβηκαν με σκοπό να απλώσουν 50 Ελληνικές σημαίες. Ενώ αρχικά οι φύλακες του χώρου τους αρνήθηκαν την είσοδο τελικά η πρωτοβουλία των αγνών Ελλήνων πολιτών έγινε κανονικά, με όλους τους παριστάμενους να ψάλλουν στο τέλος τον Εθνικό μας Ύμνο.

Η εκδήλωση έγινε αρεστή σε όλο τον κόσμο που ήταν παρών, όπως και σε πολλούς τουρίστες οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν και φωτογράφισαν αυτή την όμορφη πρωτοβουλία. Φυσικά κανείς από αυτούς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι δεν επιτρέπεται στους Έλληνες να υψώσουν την Ελληνική σημαια στην δική τους χώρα και ειδικά σε ένα μνημείο σαν την ακρόπολη. Δείτε το παρακάτω βίντεο.




1 σχόλιο:

  1. Καλή η προσπάθειά σας αυτή και αξιέπαινη αλλά λίγη προσοχή στα σύμβολά μας δεν θα έβλαπτε. Ποτέ δεν κρατάμε τη Σημαία ανάποδα και δεν την διπλώνουμε σαν να είναι ένα οποιοδήποτε τυχαίο πανί και μάλιστα αυτό να το κάνουμε και ανάρτηση δτο διαδίκτυο. Μία φιλική παρατήρηση και μόνον είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή