Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η Απάτη της Πατριωτικής Δεξιάς της ΝΔ και του Μάκη Βορίδη - Κωλοτούμπας Νο2


   


Με έκπληξη διαβάσαμε πριν μερικές μέρες την αρνητική στάση του Μάκη Βορίδη στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και πως φτάσαμε εώς εδώ. Ποιο συγκεκριμένα μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM (στον Δημήτρη Τάκη) χαρακτήρισε «πολυτέλεια» μια τέτοια κίνηση τώρα και επισήμανε ότι το όλο βάρος πρέπει να πέσει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της οικονομίας. ( και γιατί το ένα να ακυρώνει το άλλο )
Αυτή είναι και η πρώτη δημόσια άρνηση στελέχους της ΝΔ ενόψει της πρότασης που θα καταθέσει, την Τρίτη, ο Σύριζα στη Βουλή αλλά όπως ακούγεται από το Μαξίμου αυτή τη στάση θα επιλέξει να κρατήσει και επισήμως ολόκληρη η ΝΔ.


Αυτή η στάση του Μάκη Βορίδη αποτελεί ταφόπλακα στην λεγόμενη πατριωτική δεξιά που ήθελε να μας πείσει πως υπάρχει μέσα στην ΝΔ ο κ. Σαμαράς. Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά πως η μόνη λύση μπορεί να είναι εθνική και από καθαρά εθνικό κίνημα. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ, όσοι της έχουν απομείνει, για πολλοστή φορά εξαπατήθηκαν πιστεύοντας πως με τον παλαιοκομματισμό και το κέντρο σαν ιδεολογία μπορούν να εξασφαλίσουν στη χώρα όσα λέει ο εθνικός χώρος εδώ και δεκαετίες. Μετά λοιπόν την κωλοτούμπα της ΝΔ στην ΑΤΕ, στην θητεία στον στρατό, στην άμεση απέλαση λαθροεποικων και όχι κρυφτούλι στα διάφορα στρατόπεδα της χώρας, φτάσαμε και στην παραπάνω δήλωση του Μάκη, ο οποίος παρέδωσε την δόξα και τιμή του εθνικού χώρου με μια βουλευτική θέση στην ΝΔ και μελλοντική υπουργοποίηση του.



Περαστικά σου Μάκη γιατί μετά το Πασόκ το οποίο βαδίζει ολοταχώς για έξοδο από την βουλή σειρά θα έχει και η ΝΔ. Απορούμε τότε τι θα κάνεις εσύ και όλη η πατριωτική σου παρέα από την ΝΔ και τον Λα(γ)ός που σε ακολούθησε εκεί; Θα το γυρίσεις μήπως πάλι στον εθνικισμό; Καθόλου απίθανο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάκης βγήκε πρώτος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής γιατί διαλαλούσε παντού σε όλη την επικράτεια του το εθνικιστικό παρελθόν του. Να δούμε τώρα όμως τι θα έχει να πει σε όσους τον ψήφισαν. Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι "πες αλεύρι ο Καρατζαφέρης και η πορεία του σε γυρευει."


                                               

Ας θυμηθούμε λίγο μερικές αφίσες για να γελάσουμε λίγο. Πλήρης η μετάλλαξη του πρώην Πατριώτη Βορίδη. Αρνήθηκε να πάρει θέση και για το θέμα της Παπαχρήστου, "δεν παίρνω θέση" δήλωσε ο λαλίστατος Βορίδης, βρε πως αλλάζουν τους ανθρώπους οι καρέκλες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου