Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απαράδεχτη Παρέμβαση Προέδρου της Βουλή των Εφήβων σε Νεαρή Κρητικοπούλα (βίντεο)


                                         Κοτοκοινοβούλιο θέλουν να είναι οι εκπρόσωποι των εφήβων μας.

Πριν μερικές μέρες έγινε στην βουλή των εφήβων το εξής απαράδεχτο γεγονός. Μια κοπέλα Κρητικοπούλα σε αντίθεση με όλα τα άλλα παιδιά συνάδελφοι της, τα οποία λόγω της ηλικίας τους μεταφέρουν ότι αρλούμπα τους γράφουν οι μεγάλοι, τόλμησε και είπε την πραγματικότητα η οποία είναι ότι πρώτα πρέπει να αντιμετωπιστεί η λαθρομετανάστευση σαν μέγα πρόβλημα και μετά να ψηφίσουν τους νόμους για ρατσισμό και ρατσιστική συμπεριφορά κτλ.


Αυτός ο αχαρακτήριστος πρόεδρος της βουλής ( που μόνο σε παιδάκια και ειδικά κοριτσάκια μπορεί να το παίξει μπαμπούλας ) τη διέκοψε για να ζητήσει το λόγο που βρήκε το νούμερο που ανάφερε η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη δηλαδή ότι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα το 2015 θα είναι περισσότεροι από 3.500.000. Το αθώο κορίτσι φυσικά σάστισε με αυτή την απίστευτη παρέμβαση του ακατονόμαστου πρόεδρου και δεν μπόρεσε να δώσει ικανοποιητική απάντηση οπότε και αυτός μετά φάνηκε χαρούμενος από την παρέμβαση του.

Να του απαντήσουμε λοιπόν εμείς που δεν είμαστε παιδάκια ότι αυτά τα στοιχεία προέρχονται από τις στατιστικές μελέτες του ΟΗΕ και από την καθημερινή μας εμπειρία σε κάθε έξοδο μας στο κέντρο των πόλεων και ειδικά την Αθήνα. Ακόμα αυτός για την θέση που κατέχει θα έπρεπε να τα έχει υπόψιν του ήδη αυτά τα νούμερα και να εργάζεται με τα λεφτά που παίρνει και είναι υπερβολικά πολλά πως να το αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Δείτε το παρακάτω βίντεο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου