Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τίμησε τους πεσόντες στο Γράμμο – 1/9/2013


Με συνέπεια τιμήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρονιά, η 64η επέτειος από την συντριβή των ανθελλήνων κομμουνιστών την 29η Αυγούστου 1949, στην Βούρμπιανη στο Γράμμο, όπου χοροστάτησε ο σεμνός και φιλόπατρις Μητροπολίτης Πωγωνιανής, Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέας. Τιμήθηκε η μνήμη των χιλιάδων νεκρών αξιωματικών και οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των πολιτών, που έδωσαν την ζωή τους, για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την ελευθερία της Πατρίδος, από την κομμουνιστική ανταρσία. Η φετινή εκδήλωση, όπου τελέστηκαν μνημόσυνα για τις ψυχές των πεσόντων, ήταν οι μαζικότερες των τελευταίων ετών.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, πάντοτε παρόν σε αυτές τις εκδηλώσεις, εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της οργάνωσης Ιωαννίνων Δημήτρη Κόρακα.

Δημήτρης Κόρακας – Γιάννης Φατσέας – Γιώργος Γκέλης

Η αποδοχή και τα συγχαρητήρια των γνήσιων αγωνιστών και πατριωτών για την προσπάθεια που γίνεται από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι ιδιαίτερα συγκινητικά. Ο μαχητής του Γράμμου, για 4 χρόνια, και αντάρτης του Ν. Ζέρβα συναγωνιστής Γιώργος Γκέλης (94 ετών!) είναι ένθερμος οπαδός του αγώνα μας και μας ακολουθεί σε κάθε εκδήλωση. Ο βασιλόφρων Κρητικός και γνήσιος πατριώτης Γιάννης Φατσέας (84 ετών!) έρχεται κάθε χρόνο από την Κρήτη μαζί με την οικογένεια του, μόνο για τις εκδηλώσεις του Γράμμου! Αυτοί είναι οι γνήσιοι αγωνιστές.


ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου