Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Όταν ρωτήθηκε ο Σωκράτης ποια πόλη διοικείται παράνομα είπε: ''Η πόλη στην οποία οι άρχοντες, τοποθετούνται από οργανωμένα συμφέροντα''.
 
Το μέλλον μιας χώρας φαίνεται, από τα πανεπιστήμια της. Τα πανεπιστήμια φτιάχνουν τις μελλοντικές πολιτείες .Οι  νέες ιδέες που ξεπηδάνε σαν φωτιά και καίνε τα παλιά και ξερά χορτάρια, είναι η δύναμη του τόπου, τα παιδιά που θα πρέπει κάτω από τα φώτα, να βρίσκονται στα ''εργαστήρια'' και σχεδιάζουν την νέα Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού.

Η πραγματική εικόνα όμως είναι τελείως διαφορετική. Τα Ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται στην παρακμή τους όπως ακριβώς και η πολιτεία μας. Σε κάθε τάξη ο ανθελληνισμός επικρατεί και παρασύρει όλους τους μαθητές με ανταλλάγματα τις σημειωσεις, τα μεγαλα πάρτι, τις εκδρομές σε κοσμοπολίτικα νησιά κ.τ.λ.

Ένα σχέδιο που θα μπορούσαν να σκεφτούν μόνο οι εχθροί του Ελληνισμού για να καταστρέψουν τα Ελληνικά πανεπιστήμια. 

Η απολυταρχία των αριστερών καθηγητάδων και φοιτητάδων (αριστερών νεοκαπιταλιστών βορείων προαστίων) εμποδίζει την ανοιχτή συζήτηση και διακίνηση των νέων ιδεών εμποδίζοντας τους πραγματικά Έλληνες φοιτητές να αναπτύξουν την ιδεολογία του εθνικισμού. Η λέξη ''εθνικισμός'' είναι κόκκινο πανί μέσα στους χώρους των αριστερών πανεπιστημίων αλλά το πνεύμα της εθνικής επανάστασης δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί.

Σε μια παράνομη πολιτεία όλα τα ηθικώς νόμιμα είναι παράνομα έτσι και ο Ελληνικός εθνικισμός περνάει αυτόματα σε κάτι το παράνομο αφού η αμάθεια και η αριστερή ψευδοδιανόηση προπαγανδίζει αρνητικά το μεγαλείο του εθνικισμού και την πράξη του μέσα στην ιστορία, για να υποστηρίξει τα δικά της άρρωστα πιστεύω.

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα Ελληνικά πανεπιστήμια στα οποία ακόμη και σήμερα, τον 21ο αιώνα στην εποχή όπου έχουμε ανακαλύψει το κοινώς λεγόμενο ''γονίδιο του θεού '', βλέπουμε να κυριαρχεί η αισχρή κομματοκρατία με καθηγητάδες και αιώνιους αριστερο-δεξιούς φοιτητές, να συμμετέχουν σε όλο αυτό το θέατρο σκιών με μεγάλη ευχαρίστηση για καθαρά λόγους δικού τους συμφέροντος και όχι της πατρίδας μας φυσικά.
 
Στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές όπου συμμετείχε το 50% των φοιτητών, έβγαλε κερδισμένους την Δ.Α.Π. και την Π.Κ.Σ. Η   Π.Α.Σ.Π. είχε απώλειες αλλά δεν υπήρχε κατακρημνισμος όπως με την Α.Ρ.Ε.Ν όπου ηττήθηκε καθαρά. Για άλλη μια χρονιά τα ποσοστά που δίνει η κάθε παράταξη  είναι διαφορετικά, Έτσι δεν υπάρχει κοινό αποτέλεσμα  οπότε ο καθένας να μένει ευχαριστημένος. Η Δ.Α.Π ανέβασε τα ποσοστά της μάλλον ακολουθώντας το παράδειγμα της Κ.Ν.Ε...δηλαδή προσφέροντας στους φοιτητές διάφορα ψυχαγωγικά προνόμια όπως...εκδρομές, φθηνά εισιτήρια για ξεφάντωμα στις νυχτερινές πίστες των Αθηνών, σημειώσεις, μεταπτυχιακά κ.τ.λ.

Η όλη βρώμικη διαδικασία που αφήνει εκτός τους εθνικιστές, αμφισβητείται από μεγάλη μερίδα των φοιτητών. Εάν κρίνουμε και το ότι οι περισσότεροι καθηγητές και πρυτάνεις είναι συστημικοί  τότε οι αμφιβολίες των φοιτητών δικαιολογούνται εις διπλούν.


Τα Ελληνικά πανεπιστήμια ενώ βρίσκονται σε κατάσταση πνευματικής σήψης οι φοιτητοπατέρες των μεταπολιτευτικών αποκομμάτων κάθε χρόνο συνεχίζουν να προσηλυτίσουν νέους φοιτητές με αντάλλαγμα τις σημειώσεις, την καλύτερη ψυχαγωγία και το βόλεμα. Αυτοί βέβαια ονειρεύονται το βολευτιλίκι...από την άλλη όμως έχουμε παιδιά τα οποία βρίσκονται στο Ελληνικό πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσουν το κύκλο των σπουδών τους και να αποκτίσουν κατάρτιση στον επαγγελματικό κλάδο που τους ενδιαφέρει. Αυτά τα παιδιά έχουν εθνικό φρόνημα και δεν αδιαφορούν ή εξαγοράζονται οι συνειδήσεις τους με αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Παίρνουν πρωτοβουλίες για τον οριστικό διαχωρισμό των απόκομμάτων με τα πανεπιστήμια και μάχονται να βάλουν τέλος στο μεταπολιτευτικό ύπουλο σχέδιο καταστροφής των Ελληνικών πανεπιστημίων.

Πρέπει να αφήσουμε την φιλολογική μονομαχία όπου δεν χύνεται πάρα μόνο μελάνι και να περάσουμε σε δράση.


Η εντολή είναι μια και ξεκάθαρη ενωθείτε φτιάξτε μια αντικομματική παράταξη η οποία σαν στόχο της θα έχει την ολική απαγκίστρωση των πανεπιστημίων από τα κομματικά συμφέροντα . Ο χώρος του πανεπιστημίου δεν πρέπει να μολύνεται κατ'αυτον το τρόπο. Η κάθε χωρά στηρίζει το μέλλον της, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια της διότι από εκεί μέσα θα ξεπηδήσουν νέες φλόγες, νέες μεγάλες ιδεες, που ίσως να διδάξουν στην ανθρωπότητα κάτι καινούργιο δυστυχώς όμως με την εικόνα που έχει σήμερα το Ελληνικό πανεπιστήμιο οι ελπίδες αυτές δεν υπάρχουν. Κανονικά όλη η νέα γένια θα έπρεπε να βρίσκεται στο ''εργαστήρι''  για τις νέες ιδέες του Ελληνισμού, αντίθετα το σύγχρονο πανεπιστήμιο μπορεί να φέρει μόνο νέους βολευτές-αρπαχτικά,  που θα είναι έτοιμα να προδώσουν την πατρίδα τους και να συνεχίσουν την ανθελληνική τους προπαγάνδα ακόμη και μέσα από δέξια και δήθεν πατριωτικά κόμματα όπως η ΝΔ, το ΛΑΟΣ, οι ΑΝ.ΕΛΛ. κτλ.

Όσο η πατρίδα χάνεται εμείς δεν πρέπει να χωριζόμαστε (ακολουθώντας την προπαγάνδα τους) σε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ μη καταλαβαίνοντας ότι και οι δυο πλευρές είναι ένα πράγμα και ακολουθούν το ''ύπουλο σχέδιο'' να φέρουν τον διχασμό μέσα στην Ελληνική κοινωνία, όπου μια μέρα θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία. Θέλουν μια Ελλάδα έρμαιο των ξένων κέντρων, όπου χρόνια τώρα με οδηγό το δικό τους κέρδος σέρνουν χώρες στην άκρη του γκρεμού έχοντας την γνωστή οικονομοκεντρικη αντίληψη που μεταμορφώνει τον άνθρωπο σε ένα, απρόσωπο αμέτοχο πλάσμα που χάνεται μέσα στον άρρωστο εγωκεντρισμό του.

Οι Αμερικανοκουμουνιστές από την άλλη, πρώτης τάξεως διαφημιστές της ''νέας τάξης πραγμάτων'', έχουν φυτρώσει σαν παράσιτα μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους πολεμώντας...όχι τον εθνικισμό των άλλων κρατών γενικότερα...αλλά μόνο αυτό των Ελλήνων, προκαλώντας συνεχείς συγκρούσεις.

Πρέπει ο Ελληνικός λαός να πάρει την μεγαλειώδη απόφαση να καθαρίσει τα Ελληνικά πανεπιστήμια και να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα ισχυρό Εθνικό κράτος, όπου όλα αυτά τα πνευματικά αποβράσματα των μεταπολιτευτικών πανεπιστημίων θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για το Πακιστάν, την Μέση Ανατολή και την Αφρική αφού για αυτές τις χώρες, τρέφουν και την μεγαλύτερη αγάπη τους, παρά για τον τόπο που τους γέννησε.

Το Ελληνικό πανεπιστήμιο σήμερα μοιάζει περισσότερο με μια μηχανή κινούμενης διαφθοράς και αριστεροδεξιάς συστημικής διανόησης, παρά με χώρο εκπαίδευσης νου και ψυχής .

Η τύχη των πανεπιστημίων βρίσκεται στα χέρια των φοιτητών πρέπει επιτέλους να φωνάξουμε τέλος...Έφτασε η ώρα των εθνικιστών...!!!             


Αγγέλικα Κίγκου
Φοιτητική νεολαία Εθνικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου