Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Φανέλα με τον UCK φόρεσε Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ


Ο Έργκους Κάτσε Παίκτης του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε με φανέλα του UCK και την ανέβασε στο προφίλ του στο facebook. Αλήθεια όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» και «προοδευτικοί» που έφαγαν τον Κατίδη της ΑΕΚ και την Β.Παπαχρήστου θα κάνουν το ίδιο τώρα ή για ακόμα μια φορά θα κάνουν τις αριστερές κοτούλες όπως πάντα;

Πιο αναλυτικά θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε, εικόνα στην οποία εμφανίζεται φορώντας μπλούζα της παραστρατιωτικής, τρομοκρατικής οργάνωσης UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου) ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει ανθελληνικά σχόλια και χάρτες για την Μακεδονία και Ήπειρο μας.

Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος δυσφημιστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού. Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:


"Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα (αυτό είναι ψέμα, η φωτο παραμένει μια χαρά στην θέση της). Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι."

Η φωτογραφία πάντως μέχρι τώρα δηλαδή αρκετές ώρες μετά την δήλωση αυτή, παραμένει στην θέση της...περιμένουμε από την Ελληνική πολιτεία και ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αντιδράσουν αντίστοιχα δυναμικά όπως έγινε σε προηγούμενες περιπτώσεις. Εκτός και αν ο ρατσισμός στην Ελλάδα ισχύει μόνο για τους 'Ελληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου