Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ


Προ τριών ημερών το υπουργείο δημοσιάς τάξεως έδωσε μια πολύ σημαντική εντολή η οποία πέρασε στα ψηλά των ειδήσεων, όλοι όσοι φέρουν την Ελληνική σημαία είναι τώρα εν δυνάμει εγκληματίες και ύποπτοι.Από ότι φαίνεται η δημοκρατία μας εκτρέπεται συνεχώς μετά το πέρασμα από το ανεξάρτητο κράτος στις μνημονιακές εποχές σε μια φασιστική ξενόδουλη ολιγαρχία δείχνοντας βεβαία ουσιαστικά το πραγματικό της πρόσωπο, βεβαία εδώ να πούμε ότι δεν φταίει η ουσία του θεσμού αλλά ο ηγέτης που οδηγεί τα πράγματα.

Το σχέδιο απαγόρευσης του Εθνικού μας συμβόλου είναι ένα σχέδιο που ουσιαστικά επιβάλλεται από τα ανωτέρα κλιμάκια του συστήματος της παγκοσμιοποίησης που κυριαρχεί σήμερα, όμως, αυτό είναι κάτι ουσιώδες και δεν θα μπορούσε να γίνει έτσι άπλα διότι εδώ υπήρχαν ζητήματα ιστορίας, πολιτισμού και λοιπών στοιχείων που ίσως προκαλούσαν κάποια κολλήματα στην απόφαση ενός τέτοιου μέτρου άνευ λογού και αιτίας.

Η αιτία λοιπόν για να πάμε στην ουσία του ζητήματος, βρέθηκε με την άνανδρη δολοφονία ενός ανθρώπου, του Παύλου Φύσσα, πάνω σε αυτό τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου άρχισαν να κάνουν σπέκουλα, ζητώντας με κομψό τρόπο και ωραίες λέξεις περί «προστασίας της Δημοκρατίας» την ποινικοποίηση κάθε Εθνικής έκφρασης.

Τη δουλειά αυτή ως αρμόδιο ανέλαβε το Υπουργείο Δημοσιάς Τάξεως και ποιο συγκεκριμένα ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νικόλαος Δένδιας.

Ο οποίος ως πολέμιος κάθε ελληνικής εκφράσεως αποφάσισε να προχωρήσει σε πλήρη ποινικοποίηση ακόμα και του Εθνικού μας συμβόλου, δηλαδή, από τώρα και στο εξής οποίος κρατά στο χέρι η έχει σε καμία μπλούζα Ελληνική σημαία θεωρείται τρομοκράτης και εγκληματίας. Να φανταστώ κύριε Δένδια ότι θα συλληφθούν αβλεπτεί και οι παρελαύνοντες στις Εθνικές επετείους σημαιοφόροι.

Αυτά συμβαίνουν σε μια Χωρά οπού οι πραγματικοί τρομοκράτες των Indymedia και λοιπών μένουν στο απυρόβλητο και την αφάνεια και με την πλήρη ανοχή του συστήματος σπανέ μαγαζιά και αυτοκίνητα πολιτών χωρίς να συλλαμβάνεται και να λογοδοτεί στην δικαιοσύνη κάνεις.

Αν αναρωτιέστε αν η κατάσταση είναι για να γελάς η να κλαις θα απαντήσω πως είναι να γελάς, διότι επιτελούς το σύστημα δείχνει ότι καταρρέει, και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως Εθνικιστές είναι να φροντίσουμε ώστε να μην παρασύρει την χωρά στην πτώση του.

Εν κατακλείδι θα ήθελα να δώσω ένα Μήνυμα στους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες. Κάνεις δεν μπορεί να μείνει απαθής αυτές τις κρίσιμες ώρες, πρέπει εμείς οι Εθνικιστές και πατριώτες να είμαστε συσπειρωμένοι κάτω από τη σκεπή του Εθνικού Μετώπου και των πατριωτικών και Εθνικών οργανώσεων, διότι, σε αυτόν τον αγώνα κάνεις δεν πρέπει να είναι μονός του, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά για να προστατέψουμε την πραγματική εθνική δημοκρατία από το αριστεροδεξιό φασιστικό κλεπτοκρατικό μόρφωμα των αποκομμάτων της μεταπολίτευσης που με απατές και καταστολή κρατά την εξουσία και λειτούργει σε βάρος του λαού μας.

Διότι πίστη μας είναι ότι η εθνική δημοκρατία είναι μια αριστοκρατία που παράγεται από την αξιοκρατία γι αυτό και πολεμούμε ως Εθνικιστές όλες τις ολιγαρχίες.


Αριστόβουλος ο Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου