Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σακατεύθηκε για να γίνει κομματικός μηχανισμός του Δένδια η Ελληνική Αστυνομία...


Θύελλα στην ΕΛ.ΑΣ. με τις παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών και αντικαταστάσεις και μετακινήσεις για άλλους με καθαρά κομματικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προ.Πο., ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Αθανάσιος Ανδρεουλάκος της κατοχικής κυβέρνησης έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του γενικού αστυνομικού διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη, οι οποίες του υποβλήθηκαν σήμερα. Παράλληλα, τίθενται σε διαθεσιμότητα, μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ο Διοικητής και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας και ο αστυνομικός - σκοπός της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Αντικαταστάσεις και άλλων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Ο Αρχηγός του Σώματος μετέφερε στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τη βούληση του κ.Υπουργού να μην υπάρξει οπιαδήποτε σκιά στο Σώμα. Προκειμένου επίσης να διασφαλιστεί κατά απόλυτο τρόπο η αντικειμενικότητα στην έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αντικαθίστανται και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες:

- Ο Υποστράτηγος, Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Υποδιοικητής της Ε.Κ.Α.Μ.
- Ο Αστυνομικός Διευθυντής, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
- Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Προϊστάμενος του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
- Ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να πετούν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να παρεμποδίζονται και χωρίς να συλλαμβάνονται .
- Ο Αστυνόμος, Διοικητής της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α.
- Ο Αστυνόμος, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας.

Εποχές ΠΑΣΟΚ δεκαετίας '80 ζούμε ξανά στην χώρα μας όπου η κομματική ταυτότητα και η τυφλή υπακοή σε αυτό ήταν το βασικό στοιχείο για την αναρρίχηση στον κρατικό μηχανισμό. Η αθλιότητα συνεχίζεται κανονικά από τους εντολοδόχους των Γερμανών και των τοκογλύφων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου