Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

"ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ" Η ΤΡΟΙΚΑ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Κάηκε η Δάφνη και αυτοί συνέλαβαν...τον αστυνομικό που θα καιγόταν ζωντανός...!!! 
Το λάθος του είναι ότι φορούσε μπλουζάκι με την Ελληνική σημαία...!!!

Ένταση επικράτησε λίγο νωρίτερα στη Δάφνη, όταν κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού ντελίριου αριστερών, ακροαριστερών και κυβερνο - αναρχικών ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ήταν ένας αστυνομικός που φορούσε μπλουζάκι με την Ελληνική σημαία και πολιτικά που κυνηγούσαν οι ταραχοποιοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης ο αστυνομικός περνούσε από τους διαδηλωτές και λίγα λεπτά μετά άρχισαν να τον κυνηγούν. Εκείνος μπήκε σε ένα κατάστημα απ' όπου λένε ότι απείλησε αυτούς που τον κυνηγούσαν με όπλο και πιθανον πυροβόλησε (στον αέρα) για εκφοβισμό αφού ετοιμαζόντουσαν να τον κάψουν ζωντανό με μολότοφ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε έξω από τον σταθμό του μετρό στη Δάφνη. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι ταραχοποιεί που έσπαγαν τα πάντα στο διάβα τους εντόπισαν ένα άτομο που θεώρησαν «ύποπτο» γιατί φορούσε μπλουζάκι με την Ελληνική σημεία. Στη συνέχεια έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα τη στιγμή που κινήθηκαν προς το μέρος του. Απελευθερώθηκε έπειτα από επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για ειδικό φρουρό πιθανόν εκτός υπηρεσίας. Eν συνεχεία συνελήφθη.


Οι κυβερνο - αναρχικοί τα καταστήματα της περιοχής τα ρήμαξαν όλα. Τώρα σπάνε τα μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 κουκουλοφόροι με ρόπαλα, αλυσίδες, μαχαίρια και σημαίες της εγκληματικής οργάνωσης ΑΝΤΑΡ-CIA. Τα συμπεράσματα δικά σας...


Υ.Γ. Τα αποκόμματα της μεταπολίτευσης με τον κυβερνο - αναρχικό στρατό τους, για μία ακόμα φορά, καταστρέφουν την χώρα μας προκειμένου να γλυτώσουν τα τομάρια τους και τις χιλιάδες ευρώ που βάζουν εν καιρό φτώχιας κάθε μήνα στις βαθιές τσέπες τους. Ο στόχος δεν είναι άλλος παρά να τρομάξουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την τρόικα και τα αληθινά προβλήματα. Ας εφαρμοσθεί επιτέλους ο Ποινικός Κώδικας για τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος. 

Ας αντιμετωπίσει η αστυνομία το πρόβλημα αποφασιστικά, όπως ενεργούν οι αστυνομίες σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Τι χρειάζεται γι' αυτό; Μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και τίποτε άλλο.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι ένα σοβαρό εθνικιστικό κίνημα με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, τις πολιτικές λύσεις και θέσεις για την Ελλάδα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου