Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.Βενιζέλος ο ψευδοδημοκράτης δικτάτορας


Είδαμε τις τελευταίες μέρες πως προσπαθούν οι μεγάλες δυνάμεις να περάσουν μέσα από τα κοινοβούλια τους την έγκριση για στρατιωτική επέμβαση στην Συρία. Στην Ελλάδα ο εμπνευστής του Δημοκρατικού τόξου κήρυξε τον πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδος στη Συρία χωρίς να ρωτήσει κανέναν μας παρά μόνο τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Αυτή είναι η άθλια προπαγάνδα που κάνουν τα αποκόμματα της μεταπολίτευσης. Όλοι οι κομπλεξικοί πολιτικάντηδες χρησιμοποιούν την δύναμη των λέξεων ενώ πάντα πιστεύουν το αντίθετο από ότι λένε. Δημοκρατία σημαίνει να αποφασίσει ο δήμος και κοινοβουλευτισμός να αποφασίσει το κοινοβούλιο...Εσείς σε ποιό από τα δύο πιστεύετε κ.Βενιζέλο (ή Τούρκογλου για πολλούς); Κατά τα άλλα ανήκετε στο δημοκρατικό τόξο έτσι; Μαζί με εσένα και το Κ.Κ.Ε. φυσικά (παράδοξο μεν πραγματικό δε...οι κομουνιστές είναι δημοκράτες)...Για διάβασε λίγο τι σήμαινε δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα και τι προβλέπονταν για πολιτικούς σαν εσένα...γιατί σύντομα θα εφαρμοστεί και στην χώρα μας η εθνική δημοκρατία των Αθηνών και όχι αυτή που πιστεύεις εσύ...

Διαβάστε τις δηλώσεις του ψευδοδημοκράτη βενιζέλου και βγάλτε τα συμπερασματά σας.

«Eξαιρετικά ανησυχητική» χαρακτήρισε την κατάσταση στη Συρία ο αντιπρόεδος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωσή του προς το πρακτορείο Reuters. «Έχουμε καταδικάσει με πολύ καθαρό και απερίφραστο τρόπο τη χρήση χημικών όπλων, που είναι απάνθρωπη, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που παραβιάζει προφανώς αυστηρούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και άρα πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» .

Καλή η καραμέλα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της νομιμότητας αλλά όποιος πολιτικάντης μπλέξει την χώρα μας στον Συριακό εμφύλιο (που δεν είναι εμφύλιος καθώς οι αντάρτες μόνο Σύριοι δεν είναι)  θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν θα έρθουν στα πράγματα οι Έλληνες εθνικιστές θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου