Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόβατα θεωρούν τους πατριώτες ψηφοφόρους οι Αν.Ελλ. και ο Π.Καμμένος

 
Α.Ροντούλης: O Π.Καμμένος μάς ζήτησε να στηρίξουμε μετεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπόγεια συμμαχία και συμφωνία για μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρώην υφυπουργός κ. Αστ. Ροντούλης. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ καταγγέλλει τον κ. Π. Καμμένο ότι ζήτησε να δεσμευθεί εκ των προτέρων ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης τονίζει ότι ο κ. Καμμένος τούς ζήτησε να στηρίξουν και μια μετεκλογική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τι δήλωσε παρακάτω αναλυτικά ο Α.Ροντούλης:

Υπό το πρίσμα των «ανοιγμάτων» λοιπόν προχώρησαν και οι επαφές με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, όμως, λόγω πολιτικών διαφωνιών και διαφορετικών πολιτικών προσεγγίσεων, οι επαφές μας με τον Πάνο Καμμένο δεν καρποφόρησαν, αν και υπήρξαν αρκετά σημεία σύγκλισης μεταξύ των δύο πλευρών.

Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά. Αρκεί να τονίσω μόνο ότι κατά τη διάρκεια των επαφών μας ανεφύη μια πολιτική διαφωνία στρατηγικού βάρους, που κατέστησε ανέφικτη και ανεδαφική την όποια συνεργασία ή σύμπλευση μεταξύ ΑΝΕΛ.

Κατά κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσε να συναινέσει ή να αποδεχθεί μια αφύσικη λογική διακυβέρνησης της χώρας από ένα ετερογενές μείγμα πατριωτικών δυνάμεων και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλούστατα η ρητορική και οι πράξεις του κόμματος του κ. Τσίπρα συνθέτουν μια εθνοαποδομητική πολιτική οπτική που θα επιφέρει πλείστες όσες καταστροφές στον εθνικό κορμό, εάν ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ καταλάβει την εξουσία.

Οταν μας ζητήθηκε λοιπόν από τον κ. Καμμένο να στηρίξουμε με εκ των προτέρων δέσμευσή μας και με ψήφο εμπιστοσύνης στη συνέχεια μια μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η εκ μέρους μας απόρριψη και άρνηση του σχεδιαζομένου αυτού εγχειρήματος κατέστη μονόδρομος.

Κατανοώ βέβαια και αποδέχομαι το δικαίωμα που έχει ο κ. Καμμένος ως πολιτικός αρχηγός να χαράσσει τη στρατηγική του κόμματός του. 

Υ.Γ. Είναι αυτό που λέμε ψηφίζεις δεξιά να κυβερνήσει η αριστερά...Η πολιτική Καμμένου είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δεκαετίες τώρα. Αριστεροδεξιές κυβερνήσεις κοροϊδεύουν τους Έλληνες ψηφοφόρους οδηγώντας τους να ψηφίζουν όλο τα ίδια αποκόμματα που οδήγησαν την χώρα μας στο σημερινό χάλι.


Την λύση μπορούν να την δώσουν μόνο οι Έλληνες εθνικιστές.
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ εδώ και τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου