Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

'Ενταση σημειώθηκε στο Βίτσι με την βολευτίνα της μνημονιακής Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου - BINTEO

Ο Superman (αναρχικός Β.Διαμαντόπουλος) και η Catwoman (Μ.Αντωνίου)  
πρωταγωνιστές του αργείτικου καρναβαλιού διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί παρέα.

'Ενταση σημειώθηκε στο Βίτσι με την βολευτίνα Καστοριάς της μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, όταν συναγωνιστές επιχείρησαν να εμποδίσουν και ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση μαζί της, στην προσπάθεια της να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, στο ετήσιο μνημόσυνο, που διοργανώνει η 'Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών για τους πεσόντες στις μάχες του Εμφυλίου σε Γράμμο και Βίτσι, την περίοδο 1946-1949.

Σε δηλώσεις της η κυρία Αντωνίου υποστήριξε ότι η ίδια παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Ελληνικού κοινοβουλίου...!!!

Η ίδια απάντησε ότι "δεν φοβάται κι ότι αγνοεί αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου". Τελικά δεν κατέθεσε το στεφάνι και αποχώρησε. « Με προπηλακισμούς ύβρεις και άναρθρες κραυγές, αμαύρωσαν την εκδήλωση την οποία υποτίθεται τιμούσαν. Ας είναι. Εγώ τους ξέρω καλά...Καιρός ήταν να τους μάθουν και οι συμπολίτες μου. Εγώ πάντως, ως Ελληνίδα, γυναίκα και νέα βουλευτής (βολευτής εννοεί), δεν φοβάμαι και δεν επιτρέπω να καπηλεύονται την ιστορία του τόπου μου», επισήμανε.

Το θράσος των βολευτών της Ν.Δ. δεν έχει όρια. Σχεδόν μετά από 40 χρόνια θυμήθηκαν να παραβρεθούν εκεί και ενώ μέχρι χτες θεωρούσαν αυτή την εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές που έδωσαν το αίμα τους να παραμείνει η Ελλάς ελεύθερη και δημοκρατική, σαν "εκδήλωση μίσους"...

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μην ξεχνάτε...στάση ευθύνης για την πατρίδα μας είναι η ΝΔ εκτός βουλής - ευρωβουλής στις επόμενες εκλογές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου