Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σε χρυσή αεροπορική θέση ταξιδεύει η Αυτοκράτειρα Όλγα


Μα σε χρυσή αεροπορική θέση ταξιδεύει η Αυτοκράτειρα Όλγα; Τα εισιτήρια της για την Αμερική κοστίζουν 4.000 ευρώ, πάνω από το τριπλάσιο των εισιτηρίων των συνοδών της...και πενταπλάσιο από ένα μέσο εισιτήριο! Επίσης τα 500 ευρώ διανυκτέρευσης θα μπορούσαν να είναι τα μισά εν μέσω κρίσης...για να μην πούμε για την ημερήσια αποζημίωση των 140 ευρώ την στιγμή που οι μηνιαίες απολαβές, ενός υπουργού, ξεπερνάνε τις 10.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά για ταξίδι 8 ημερών στην Αμερική έφυγε χθες Πέμπτη η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από 3 συμβούλους της. Το όλον, το ταξίδι θα κοστίσει στο Ελληνικό δημόσιο 25.652 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση πτηου υπέγραψε η ίδια. Το μόνο άξιο συζήτησης στο κόστος του ταξιδιού δεν είναι αυτό. Είναι κι ότι ενώ όλοι τους θα κάνουν το ταξίδι με τα ίδια αεροπλάνα, στην αναχώρηση και την επιστροφή, για την Όλγα τα εισιτήρια έχουν...πάνω από το τριπλάσιο κόστος!

Πάντα σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η ίδια, το δικό της...αεροπορικό κόστος θα είναι σχεδόν 4.000 ευρώ, ενώ των τριών άλλων από 1.250 ευρώ! Προφανώς κοτζάμ υπουργός, δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί με τον υπόλοιπο λαό, κι έτσι φόρτωσε το δημόσιο με επιπλέον 2.750 ευρώ για...υπουργική θέση στο αεροπλάνο.Το επιπλέον κόστος των 2.750, σχεδόν, ευρώ φαντάζομαι ότι θα βρεθεί από τις περικοπές σε κάποιους συνταξιούχους...!

Αυτά έχεις όταν είσαι υπουργός και μάλιστα υπογράφεις και εγκρίνεις η ίδια τις δαπάνες σου...



Πηγή: cretablog

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο ταξίδι θα μπορούσε άνετα να έχει το μισό κόστος αλλά αυτή είναι η νοοτροπία του παλαιοκομματισμού και των πολιτικάντηδων. Αρπάζουμε όσα περισσότερα μπορούμε τώρα που έχουμε την δυνατότητα. Βέβαια αυτά είναι λεπτομέρειες όταν σε ένα δείπνο κοστολογούν τα τζατζίκια και τα γιαούρτια 25.000 ευρώ ή τα ταξίδια αναψυχής του Τζέφρη 200.000 ευρώ την χρυσή εποχή του "λεφτά υπάρχουν" (από τα κορόιδα τους Έλληνες φορολογούμενους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου