Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω



Γράφει η Μαίρη Λαγανά - Δικηγόρος

Η Ελλάδα βάλλεται διεθνώς, από ξένες κυβερνήσεις, ΜΜΕ και αυτό έχει ως άμεσο αντίκτυπο να μας αντιμετωπίζουν υποτιμητικά. Πέραν των οικονομικών ζητημάτων και των δύσκολων στιγμών που βιώνει ο ελληνικός λαός εδώ και δύο χρόνια, υπάρχουν μια σειρά από άλλα εθνικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά, όπως: οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό, η ΑΟΖ κτλ. Η ζωή μας και η καθημερινότητά μας έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Ένα εκατομμύριο άνεργοι στη χώρα μας, χιλιάδες άλλοι απειλούμενοι από ανεργία και αυτοί που εργάζονται πληρώνονται με μισθούς πείνας, ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά βάρη.

Παλεύουν αβοήθητοι σε ένα εχθρικο κράτος, χωρίς παιδεία, χωρίς σχολεία, χωρίς Πρόνοια, χωρίς κοινωνικές παροχές. Κοντεύουμε να γίνουμε ξένοι στη χώρα μας, πολίτες β κατηγορίας με τους λαθρομετανάστες, να εκτινάζουν στο κόκκινο την εγκληματικότητα. Ένα σαθρό κράτος με πολίτες απελπισμένους και πολιτικους διεφθαρμένους. Εκεί μας κατηντήσαν οι κύριοι αυτοί και απο τήν άλλη εξακολουθούν να μας εμπαίζουν με την δήθεν διασώση μας,με την δήθεν ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας,χάρη στην περιβόητη δόση, αυτήν που τόσους μήνες γίνεται λόγος μα δεν είδαμε μέχρι σημερα.

Αλήθεια μας θεωρούν άραγε κρετίνους;

Ισως και ναί...γιατί εαν δεν ήμασταν κρετίνοι ίσως να μην ήταν στην εξουσία οι ξεπουλητές μας, ίσως η χώρα να μπορούσε να αναγγενηθεί απο τις στάχτες της, ίσως να ήταν ολα πολύ καλύτερα. Δυστυχώς το πρόβλημα υφίσταται, αυτοί εξακολουθούν να επιδιδώνται σε στυγνούς εκβιασμούς και εμείς να δηλώνουμε παραδομένοι αργοπεθαίνοντας καθημερινά στο κρεβάτι του Προκρούστη.
               
θέλω την πατρίδα μου πίσω...δεν σας ανήκει μας ανήκει, θέλω πίσω την γή των προγόνων μου...θέλω πίσω την αξιοπρέπεια που μου ποδοπατήσατε, θέλω πίσω...την ΕΛΛΑΔΑ μου... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου