Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ



Το Εθνικό Μέτωπο αναπτύσεται και μεγαλώνει.
Οι συνδρομές των μελών μας είναι απαραίτητες παρά ποτέ.
Η εγγραφή στο κίνημα μας είναι 5 ευρώ και η βασική συνδρομή των μελών μας είναι 5 ευρώ/μήνα.

Πέρα από την βασική συνδρομή των 5ευρώ/μήνα και μέσω των διαδυκτιακών τραπεζικών συναλλαγών e-banking / Pay pal κτλ. υπάρχει πλέον και η δυνατότητα συνδρομών 2ευρώ/μήνα για μαθητές, φοιτητές και απλά φίλους του κινήματος καθώς και 10ευρώ/μήνα, 20ευρώ/μήνα, 30ευρώ/μήνα για πιο οργανωμένους υποστηρικτές του Εθνικού Μετώπου. Aνάλογα με την επιλογή ο κάθε συνδρομητής θα λαμβάνει διαφημιστικά προϊόντα τους κινήματος, καπέλα, φανέλες, στιλό, περιοδικό κτλ.

Η δραστηριότητα μας ήδη με γραφεία στις μεγάλες πόλεις της χώρας μας ( Αθήνα - Πειραιάς - Θεσσαλονίκη - Ξάνθη ), η προοπτική μας για επιπλέον γραφεία και σε άλλες πόλεις όπως και τα έξοδα για φυλλάδια, αφίσες, μετακινήσεις και διαφημιστικό υλικό γενικότερα καθώς και κάποιο μόνιμο προσωπικό, μας υποχρεώνουν να ζητήσουμε την δικιά σας οικονομική ενίσχυση, έχοντας υπόψιν και τις οικονομικές δυσκολίες όλων μας αυτή την εποχή, των 5 ευρώ/μήνα σαν βασική συνδρομή ,όπου θεωρούμε ότι δεν είναι απαγορευτικό, τουλάχιστον ακόμα, για τους περισσότερους από εμάς.

Επίσης ας βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του Εθνικού Μετώπου στέλνοντας την δωρεά - προσφορά μας στους παρακάτω λογαριασμούς που υπάρχουν ειδικά και για τους Έλληνες της διασποράς :


  • Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN : GR47 0171 0550 0060 5501 0097 721
  • Αρ. Λογαριασμού : 6055-010097-721


ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ - ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ - ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ



Περισσότερες πληροφορείες στο τηλ. 6932175928-6976570346


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Αν κάποιο μέλος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα των παραπάνω ποσών μπορεί να κάνει εγγραφή κανονικά και να προσφέρει εθελοντικά όσο ποσό μπορεί και όταν μπορεί. Η οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Μετώπου δεν είναι υποχρεωτική αλλά εθελοντική. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου